دایملر کرایسلر کامیونت در چین تولید می کند

جام جم آنلاین: شرکت خودروسازی آلمانی امریکایی دایملر کرایسلر روز پنجشنبه 11 دسامبر اعلام کرد چراغ سبز مقامات چینی برای تاسیس یک شرکت مشترک برای تولید کامیونت
کد خبر: ۳۳۴۲۵
با مارک مرسدس بنز را دریافت کرده است.

 camion1

به نوشته روزنامه لاتریبون ، دایملر کرایسلر با صدور بیانیه ای اعلام کرد شرکت خودروسازی تایوانی چاینا موتور و شرکت خودروسازی چینی فوجیان موتور اینداستری دیگر شریکان دایملر کرایسلر در این شرکت مشترک هستند که در نیمه سال 2004 میلادی تاسیس می شود.
براساس این طرح در استان شرقی فوجیان چین در یک کارخانه خودروسازی کامیونت های مارک مرسدس بنز مدل اسپرینتر و ویتو / ویانو تولید می شوند. سرمایه گذاری کلی برای این طرح 200 میلیون یورو است و تولید این کامیونت ها در پایان سال 2005 میلادی با ظرفیت 40000 دستگاه در سال آغاز می شود.
شرکت دایملر کرایسلر قبلا قراردادی را برای تاسیس یک شرکت مشترک برای تولید خودروها و کامیون های مرسدس بنز در چین با شرکت بیجینگ اتوموتیو ایند استری هولدینگ امضا کرده است.

دایملر کرایسلر خودرو و کامیون در چین تولید می کند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها