سایه‌ خبر

ایران وارد خاک عراق نشده است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با رد ادعای ورود نیروهای کشورمان به خاک عراق، هدف برخی از دولت‌ها و رسانه‌های عربی از جوسازی علیه ایران را تلاش برای تخریب روابط مستحکم تهران و بغداد و همچنین سرپوش گذاشتن بر دخالت‌های این کشورها در عراق دانست. به گزارش مهر، حسن کاظمی قمی درباره جوسازی برخی رسانه‌های عربی علیه جمهوری اسلامی ایران و ادعای آنها مبنی بر تجاوز نیروهای نظامی به داخل منطقه کردستان و گزارش‌های منفی فراوان آنها گفت: خبر ورود نیروهای ایرانی به داخل خاک عراق، صحت ندارد و بی‌پایه و اساس است. وی افزود: نکته دوم این است که عامل اصلی تشنج در مرزهای شمالی غرب و منطقه کردستان عراق، وجود گروه‌های تروریستی است که در این منطقه فعالیت دارند. سفیر ایران خاطرنشان کرد: مساله امنیت، کنترل و حفظ مرزها، مسوولیت دو کشور و دو دولت است و طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران با حساسیت بالایی، امنیت مرزها را دنبال می‌کند؛ چراکه حفظ امنیت مرزها و حفظ جان شهروندان، جزو ماموریت ذاتی هر کشوری است.
کد خبر: ۳۳۳۶۲۴

احمدی‌نژاد در نشست شانگهای شرکت نمی‌کند

یکی از منابع عالی‌رتبه روسیه اعلام کرد از آنجا ‌که روابط مسکو و تهران در خصوص برنامه هسته‌ای ایران دچار مشکل شده است، رئیس‌جمهور ایران در نظر دارد در نشست هفته جاری گروه شانگهای شرکت نکند.

به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاری فرانسه، یکی از منابع عالی‌رتبه روسیه اعلام کرد که محمود احمدی‌نژاد در نظر دارد تا از حضور در نشست هفته‌ جاری گروه شانگهای دوری کند، زیرا روابط مسکو و تهران اخیراً به دلیل موضوع هسته‌ای ایران دچار مشکل شده است. این منبع دیپلماتیکی ارشد روسیه به خبرنگاران اعلام کرد: ایران در نظر دارد هیاتی را به این نشست اعزام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها