یکسال پس از ازدواج

اختلاف سن ، عامل طلاق شد

مردی یکسال پس از ازدواج در حضور قاضی دادگاه مدعی شد که همسرش 10 سال از او بزرگتر است و حالا می‌خواهد از او جدا شود.
کد خبر: ۳۲۸۳۲۴

به گزارش فارس ، مردی 24 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.

این مرد در حضور قاضی شعبه 240 این مجتمع مدعی شد که همسرش 10 سال از او بزرگتر است و می‌خواهد از او جدا شود. ما حدود یک سال است که با هم زندگی کردیم و دارای فرزند نیستیم.

زن 34 ساله در حضور قاضی بیان کرد: شوهرم با عشق و محبت با من ازدواج کرد و حال که یک سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد و شوهرم تازه به خود آمده است که من 10 سال از او بزرگتر هستم. شوهرم بسیار تحت تأثیر حرف‌های فامیل و خانواده‌اش شده است او ابتدا مستقل تصمیم می‌گرفت ولی حالا او به حرف خانواده‌اش گوش می‌کند.

مرد تصریح کرد: من نمی‌خواهم 10 سال از همسرم کوچک‌تر باشم و دیگر نمی‌توانم انگشت نمای فامیل بمانم.

زن گفت: شوهرم به خاطر خانواده و حرف‌های آنها می‌خواهد از من جدا شود و من از این موضوع بچه‌گانه شوهرم بسیار ناراحت هستم شوهرم می‌خواهد بعد از طلاق از من با دختر خاله‌اش که 18 سال سن دارد ازدواج کند.

قاضی رسیدگی کننده به این پرونده، حکم طلاق را به صورت توافقی صادر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها