نقش پررنگ رسانه در عرصه دیپلماسی

این روزها اگر به نمایشگاه کتاب می‌روید و سری به غرفه‌های ناشران مختلف می‌زنید، بازدید از غرفه انتشارات سروش را از دست ندهید.
کد خبر: ۳۲۷۲۸۱

 این غرفه (24)‌ که نبش راهروی 11 قرار دارد، محلی است که در کنار ارائه آثار منتشر شده از سوی انتشارات سروش، کتاب‌های چاپ شده انتشارات موسسه فرهنگی ـ مطبوعاتی جام‌جم را هم عرضه می‌کند.

موسسه فرهنگی ـ مطبوعاتی جام‌جم ، در کنار انتشار روزنامه و ضمائم متنوع آن تا به حال کتاب‌های مختلفی را در زمینه‌های گوناگون چاپ و منتشر کرده که از جمله آنها می‌توان به بهائیت، کژراهه، زیتون سرخ، ایالات شکست خورده و... اشاره کرد. در کنار این کتاب‌ها، این موسسه توجه خاصی به انتشار کتاب‌هایی در حوزه ارتباطات نشان داده و در این زمینه نیز آثار تامل‌برانگیزی را منتشر کرده است.

یکی از تازه‌ترین تولیدات انتشارات موسسه فرهنگی ـ مطبوعاتی جام‌جم، کتاب دیپلماسی رسانه‌ای است که با تاکید بر نقش سازمان صداوسیما در حوزه دیپلماسی نگارش یافته است.

نویسنده این کتاب محمد اسماعیلی در 5 فصل به بررسی دیپلماسی رسانه‌ای می‌پردازد. به اعتقاد مولف این کتاب، «اگر بپذیریم که ابر سنگین رسانه، سایه خود را بر همه ابعاد زندگی انسان‌ها گسترده است و تمامی روابط بشری از جنگ و صلح گرفته تا انواع و اشکال تعاملات فرهنگی و سیاسی در چنبره امواج الکترونیک و سایبرنتیک قرار دارند، این سوال مطرح می‌شود که فرآیند دیپلماسی و چانه‌زنی بین‌المللی که از مهم‌ترین مولفه‌های روابط بین‌الملل است تا چه اندازه متاثر از این پدیده است.»

از همین منظر اگر به کتاب «دیپلماسی رسانه‌ای» بپردازیم، درمی‌یابیم که مولف کوشیده تا در این کتاب به واکاوی این موضوع بپردازد؛ موضوعی که تازه است و بررسی زوایای مختلف آن می‌تواند برای علاقه‌مندان به علوم ارتباطات و فعالیت‌های رسانه‌ای جذاب باشد. این کتاب در 224 صفحه و با قیمت 3200 تومان منتشر شده است.

رضا عظیمی 
جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها