طوفان ایرانی به پرواز درآمد

همزمان با سالگرد آغاز عملیات بیت‌المقدس، مراسم تحویل نهایی 10 فروند بالگرد طوفان به هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی برگزار شد و خط تولید انبوه ملخ کامپوزیتی بالگرد 214 با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مورد بهره‌برداری قرار گرفت. به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ احمد وحیدی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با یادآوری عملیات بیت‌المقدس که در روز 11 اردیبهشت آغاز و سوم خرداد منجر به آزادسازی خرمشهر شد، گفت: به یاری خداوند و به همت کارگران متعهد، متخصص و خستگی‌ناپذیر صنایع هواپیماسازی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح 10 فروند بالگرد طوفان تحویل نهایی و افتتاح خط تولید انبوه ملخ کامپوزیتی بالگرد 214 آغاز شد.
کد خبر: ۳۲۵۶۷۸

وزیر دفاع در تشریح ویژگی‌های این بالگرد گفت: «طوفان» بالگردی تهاجمی مجهز به سامانه‌های سلاح پیشرفته شامل موشک‌های ضدتانک، راکت انداز و توپ 20 میلی‌متری است که از چابکی بسیار بالایی برخوردار است.

وحیدی با بیان این‌که، طوفان مجهز به آخرین فناوری‌های مطرح در بالگردهای تهاجمی است، افزود: بومی‌سازی دانش و فناوری ساخت و تولید بالگرد تک و تهاجمی، تولید انواع قطعات و مجموعه‌ها شامل انواع پانل‌های ساندویچی، شیشه‌های هوایی، فورج آلیاژهای فولادی و آلومینیومی ریخته‌گری‌های دقیق تحت فشار و ماسه‌ای، جوشکاری، فرم‌دهی قطعات به روش‌های سرد و گرم، مخازن سوخت مقاوم به ضربه، سامانه‌های گرداننده، هیدرومکانیک، کنترل پرواز، سوخت‌رسانی، متعلقات موتور، سامانه‌های نمایشگر چند منظوره (MFD)و نمایشگرتصویری میدان نبرد (HUD) و مخابرات نوین، از دستاوردهای این پروژه مهم به شمار می‌رود.وی ادامه داد: این اقدام که بر مبنای فرامین فرمانده معظم کل قوا صورت پذیرفت، گام بسیار بلندی در راه خودکفایی و افتخاری بزرگ و ملی برای صنایع مستقل و کارآمد هوایی وزارت محسوب می‌شود.

سردار وحیدی همچنین درخصوص افتتاح خط تولید انبوه ملخ کامپوزیتی بالگرد 214 گفت: ملخ بالگرد یکی از نیازمندی‌های اساسی و اصلی در صنعت هوایی کشور به‌شمارمی رود که درفناوری‌های جدید، مواد کامپوزیتی جایگزین مواد فلزی شده و عمر ملخ را به چند برابر افزایش داده است.

وزیر دفاع تصریح کرد: به همین منظور بیش از 5000 نمونه آزمایش جهت انتخاب مواد مناسب ساخته شد و آزمایش‌های مکانیکی لازم از جمله آزمایش‌های استاتیکی، خستگی و شرایط محیطی روی آنها انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: بر روی نمونه‌های تولیدی ملخ کامپوزیتی، به دلیل حساسیت قطعه، طی مدت یک سال و نیم آزمایش در سطح شهرهای شاهین شهر و اهواز صورت گرفت و امروز شاهد افتتاح خط تولید ملخ کامپوزیتی هستیم.

سردار وحیدی تاکید کرد: با کسب این موفقیت و افتخار بزرگ، نام ایران را به عنوان دومین کشور سازنده این نوع ملخ ثبت کردیم و قادریم طراحی و ساخت ملخ و سایر بالگردهای موجود در کشور را نیز انجام دهیم .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها