در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر، منوچهر متکی و یوکیو آمانو مدیرکل آژانس انرژی اتمی آخرین تحولات مربوط به پیشنهاد مبادله سوخت هسته ای را برای راکتور تهران مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در این دیدار که روز یکشنبه در نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر اروپایی سازمان ملل متحد در وین برگزار شد، متکی در تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران درخصوص برنامه صلح آمیز هسته ای با اشاره به این که پیشنهاد مبادله سوخت همچنان روی میز است تصریح کرد: این پیشنهاد می تواند ظرفیت خوبی در اعتماد سازی متقابل برای همه طرف ها ایجاد کند.
وی با اشاره به این که این مسئولیت آژانس و دیگر طرف هاست که سوخت راکتور تهران را که برای تولید داروی بیش از850 هزار بیمار مورد نیاز است تامین کنند گفت: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آماده همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی و قبول فرمول مبادله سوخت نشانه حسن نیت و اراده سیاسی ماست.
متکی وجود اراده سیاسی و تفاهم متقابل را پایه مهمی برای ایجاد فضای بهتر همکاری و اعتمادسازی خواند و افزود: ایران همواره در چارچوب قوانین و مقررات مربوط در فضایی شفاف، جدی و صمیمی و با روحیه همکاری به تعهدات خود عمل کرده است اما برخی طرف های غربی با توسل به معیارهای دوگانه به تعهدات خود عمل نمی کنند.
وزیر امورخارجه تاکید کرد: در این میان آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان تنها نهاد صلاحیت دار در زمینه هسته ای می تواند نقش مهم و حساس خود را برای عملی شدن قوانین و مقررات ان پی تی ایفا کند.
متکی همچنین در این دیدار درباره برگزاری موفق کنفرانس خلع سلاح و عدم اشاعه در تهران گفتگو و نتایج آن را برای مدیرکل آژانس انرژی اتمی تشریح کرد.
آمانو نیز با سازنده خواندن مذاکرات خود با وزیر امورخارجه کشورمان و همکاری میان ایران و آژانس بین الملل انرژی اتمی، بر ضرورت ادامه رایزنی ها تاکید کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: