انهدام گروه قاچاق کودک در رومانی

دیلی میل: عملیات گسترده و از قبل طراحی شده پلیس انگلیس و رومانی توانست سبب دستگیری باند بزرگی شود که کار آنها قاچاق کودکان از رومانی برای گدایی کردن در خیابان‌های لندن بود.
کد خبر: ۳۲۱۸۳۳

کودکانی که حتی کمتر از 7 سال سن داشتند توسط اعضای این باند بزرگ دزدیده شده و یا خریداری می‌شدند تا از رومانی به انگلیس آورده شده و در خیابان‌ها به گدایی و دزدی بپردازند.به گفته پلیس؛ از 4 سال قبل و شروع کار این گروه بزرگ؛ تا به حال دست کم 168 کودک و نوجوان بین 7 تا 15 سال به طور غیر قانونی وارد انگلیس شده و مجبور به گدایی در خیابان‌ها شده‌اند.

ورود ماموران به منزل بزرگی در رومانی که محل زندگی اعضای گروه قاچاق کودکان به انگلیس بود موجب دستگیری دست کم 17 نفر که متهم به راه اندازی این مکان بودند شده و آنها را به کشف ده‌ها اسلحه و پاسپورت‌های دزدی و حتی جعلی رساند.

قاچاق کودکان و خریداری کردن آنها از والدین فقیر رومانی یکی از پر درآمدترین شغل‌های خلافکاران است که آنها را به ثروتمند شدن و ساخت منازل تجملی در این کشور رسانده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها