به گزارش فارس، کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال برای آماده سازی تیم ملی برای جام ملت های 2011 آسیا رایزنی های خود را برای برگزاری بازی های تدارکاتی آغاز کرده است. در همین راستا مذاکرات اولیه ای با فدراسیون آرژانتین شده بود که به دلیل پیشنهاد مالی بالای این فدراسیون، فدراسیون فوتبال نتوانست به ادامه مذاکرات ادامه دهد.
به گفته عباس ترابیان، رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال، آرژانتینیها برای برگزاری بازی تدارکاتی با ایران مبلغ یک میلیارد و نیم تومان درخواست کرده بودند که پرداخت این پول برای فدراسیون ایران مقدور نبود.
ترابیان در این باره گفت: بلافاصله بعد از توقف مذاکرات من با یکی از ایجنتهای فدراسیون آرژانتین، اماراتی ها با آرژانتین وارد مذاکره شدند و با قبول پرداخت چنین مبلغی قرار است 9 خراداد این بازی تدارکاتی بین آرژانتین و امارات در ابوظبی برگزار شود.
وی عنوان کرد: فدراسیون های ساحل عاج و کلمبیا هم از دیگر کشورهایی بودند که برای بازی تدارکاتی با ایران ابراز تمایل کرده بودند اما به دلیل زمان نامناسب پیشنهاد شده از سوی این فدراسیون ها مذاکرات با این دو فدراسیون نیز به نتیجه ای نرسید.
تلاش کمیته روابط بین الملل برای برگزاری بازی تدارکاتی ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم