jamejamonline
صفحه نخست عمومی کد خبر: ۳۱۸۲۸۳   ۲۷ اسفند ۱۳۸۸  |  ۱۹:۰۰

مواد لازم: بادمجان: یک عدد کوچک روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده: یک عدد کوچک

ده: یک عدد کوچک

سیر خرد شده: 5 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: یک چهارم کوچک

گوجه فرنگی: 2 عدد

جوانه گندم:‌ به مقدار دلخواه

زیتون خرد شده: 3 عدد

شکر: یک قاشق غذاخوری سرخالی

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه: بادمجان را کبابی کنید. بگذارید خنک شود و بعد پوست آن را به آرامی بکنید و خرد کنید. در یک ظرف یک قاشق روغن ریخته و‌ آن را روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از این که کمی داغ شد،‌ پیاز و کرفس را به‌ آن اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید و بعد سیر را به آن اضافه کنید. یک دقیقه آنها را با هم سرخ کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سپس 8 دقیقه‌ دیگر بگذارید بپزد تا کاملا نرم شوند.

یک قاشق دیگر روغن رابه ظرف اضافه کنید. بادمجان‌های خرد شده را نیز به ظرف اضافه کنید و 5 دقیقه با هم سرخ کنید تا همه سبزیجات به خوبی بپزد. ادویه آن را اندازه کنید.

سپس گوجه‌ها را همراه با کمی نمک و شکر به ظرف اضافه کنید. 10 ‌5 دقیقه روی شعله خوب به هم بزنید تا گوجه‌ها کاملا پخته و له شود. جوانه‌ها، زیتون و مجددا کمی شکر اضافه کنید. شعله را کم کنید و 30 ‌20 دقیقه صبر کنید تا غذاها کاملا آماده شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید و با تزئین دلخواه خود، سرو کنید.

زیتون دارای خواص زیادی است که از آن جمله می‌توان به مقدار کم کلسترول در آن اشاره کرد. همچنین زیتون دارای فیبر بالا می‌باشد. مصرف زیتون برای افرادی که به کاهش وزن و حفظ سلامت خود علاقه‌مندند توصیه می‌شود. هر عدد زیتون که به طور متوسط 2 گرم وزن دارد حاوی 4 کالری است.

از میان ویتامین‌ها زیتون منبع خوبی برای ویتامین E می‌باشد. از اشکالات زیتون این است که سدیم آن بالاست و هر زیتون حدودا 39 میلی‌گرم سدیم دارد.

روغن زیتون حاوی آنتی‌اکسیدان برای خنثی‌سازی سموم بدن است. روغن زیتون از چسبیدن کلسترول به دیواره عروق و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند. پلی فنول، مسوول طعم و بوی زیتون است و گفته می‌شود که اثر ضدسرطانی نیز دارد.

همه زیتون‌ها یک طعم نمی‌دهند و این مساله بستگی به منطقه کاشت زیتون دارد. آب و هوا و خاک بر کیفیت زیتون تاثیر می‌گذارند. رنگ زیتون از زرد تا سبز متغیر است که بستگی به زمان چیده شدن زیتون دارد. زیتون را می‌توانید برای چند هفته در یخچال نگهداری کنید. دقت کنید که برای نگهداشتن زیتون از ظروف فلزی استفاده نکنید.

لادن هومند

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نباید دوباره معطل غرب شویم

نباید دوباره معطل غرب شویم

تحولاتی که در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران در روزهای اخیر در اروپا و با حمایت آمریکا در حال رخ دادن است عمدتا به‌دلیل موضع قاطع ایران در اجرای حرف قطعی است که مقام معظم رهبری اعلام کردند مبنی بر این‌که تا وقتی لغو تحریم‌ها به صورت کامل صورت نگیرد ما نیز به تعهدات برجامی خودمان باز نخواهیم گشت و فقط وقتی آمریکا به‌صورت عملی، تحریم‌ها را بردارد و این مساله راستی‌آزمایی شود آن زمان ایران هم حاضر است بار دیگر تعهدات برجامی خود را به‌صورت کامل اجرا کند.

چراغ سبز به کرونا و سفر

چراغ سبز به کرونا و سفر

براساس آخرین اطلاعات می‌توان گفت وضعیت کرونا در کشور بسیار شکننده است، چراکه وضعیت ‌ ۱۱ شهرستان ‌قرمز، ۳۲شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان نیز آبی گزارش شده است.

گفتگو

بیشتر
ورزش، رمز سلامت در سالمندی

در گفت‌وگو با دکتر ایرج عبداللهی، عضو هیأت‌مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران با بهترین فعالیت‌ های ورزشی برای سالمندان آشنا می‌شویم

ورزش، رمز سلامت در سالمندی

زمزمه‌های ناامیدکننده

گفت‌وگو با محمد مرندی درباره اخبار ضد و نقیض رسانه‌های خارجی مبنی بر «گفت‌وگو‌های امیدوار کننده ایران و غرب»

زمزمه‌های ناامیدکننده

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
حراجی جراحی!

درآمد بالا و ریسک کم عمل جراحی زیبایی سبب شده برخی پزشکان برخلاف تخصص‌شان به این بازار رو بیاورند

حراجی جراحی!

پیشخوان

بیشتر