رئیس پلیس آگاهی تهران در یک نشست خبری از متلاشی شدن چند باند و کشف 30 تن مواد محترقه خبر داد

7 کشته در انفجار مواد محترقه

سرتیپ احمدرضا رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: در چند روز گذشته 7 نفر هنگام به کارگیری مواد محترقه دست‌ساز جان خود را از دست داده‌اند. سردار رادان به خبرنگار «جام‌جم» گفت: نیروی انتظامی در سراسر کشور مقتدرانه حافظ امنیت مردم است و با توجه به سودجویی برخی افراد در ارتباط با فروش مواد محترقه خطرناک، از ابتدای اسفند امسال شناسایی افراد سودجو در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفته است.
کد خبر: ۳۱۷۶۲۹

وی افزود: این تلاش موجب شد تا شاهد کشف 80 میلیون انواع ترقه و مواد محترقه در سراسر کشور باشیم.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: متاسفانه در چند روز گذشته 7 نفر از کسانی که اقدام به استفاده از مواد محترقه کرده بودند به دلیل انفجار ناشی از این مواد جان خود را از دست دادند و تعدادی دیگر نیز بشدت مصدوم شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس در روز چهارشنبه آخر سال حضوری هوشیارانه در شهرها خواهد داشت و امیدواریم با مراقبت خانواده‌ها در این روز، هیچ کودک و نوجوانی به صرف شادی زودگذر آسیب نبیند.

سرتیپ رادان با تاکید بر همدلی میان مردم و نیروی انتظامی اظهار کرد: پلیس در همه حال خود را وقف خدمت به مردم کرده است و توجه به هشدارها و توصیه‌های پلیس می‌تواند مانع از بروز حوادث تلخ باشد.

متلاشی شدن چندین باند

رئیس‌پلیس آگاهی تهران نیز روز گذشته از دستگیری و متلاشی شدن چند باند کیف‌قاپی، فروش سلاح و دستگیری سارقان مسلح فروشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش «جام‌جم» سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس‌پلیس آگاهی تهران بزرگ روز گذشته در یک نشست خبری با اشاره به فعالیت گسترده و چشمگیر پلیس آگاهی در روزهای پایانی سال برای تامین امنیت مردم، گفت: ماموران پلیس آگاهی با اتکا به توان و اقتدار خود و به منظور مقابله با سارقان و تبهکاران، برخورد بسیار جدی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی افزود: در این ارتباط تیم‌های ضربت و عملیات پلیس آگاهی با استقرار در اطراف بانک‌ها و مراکز خرید چند باند از سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار را که مبادرت به کیف‌قاپی‌ می‌کردند، دستگیر کرده‌اند و در حال حاضر پرونده این مجرمان در پایگاه‌های 5، 6 و 7 پلیس آگاهی در حال رسیدگی است.

کشف 30 تن مواد محترقه

رئیس‌پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: از ابتدای اسفند سال جاری تاکنون 30 تن انواع مواد محترقه توسط پلیس آگاهی کشف شده است. این در حالی است که 21 نفر از 138 متهم دستگیرشده در پوشش باندی اقدام به وارد کردن مواد محترقه به تهران کرده بودند.

دستگیری باند فروش سلاح

رئیس‌پلیس آگاهی تهران در ادامه به دستگیری اعضای یک باند که اقدام به فروش سلاح می‌کردند اشاره کرد و گفت: کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی پس از دریافت گزارش‌های مردمی درخصوص فروش سلاح در منطقه خاک سفید در تهرانپارس، موضوع را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده و با شناسایی یکی از متهمان ماموران در درگیری تن به تن وی را دستگیر کردند.

سرهنگ محمدیان افزود: در بازرسی از خودروی متهم یک قبضه سلاح کمری و یک دستگاه لپ‌تاپ کشف شد و با انتقال به پلیس آگاهی، او 2 همدست دیگر خود را نیز معرفی کرد که ماموران با مجوز قضایی مخفیگاه این متهم را به محاصره درآوردند.

رئیس‌پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: پس از ورود به محل، ماموران با دستگیری متهمان 7 قبضه سلاح کمری را کشف کردند و مشخص شد خودروی مورد استفاده این مجرمان نیز دارای سابقه سرقت است.

باند سرقت از طلافروشی‌ و مغازه‌ها

سرهنگ محمدیان در ادامه از متلاشی شدن یک شبکه از سارقان مسلح که به سرقت مسلحانه از مغازه‌ها و یک طلافروشی اقدام کرده بودند، خبر داد و گفت: ساعت 8 صبح روز 13 اسفند به دنبال سرقت مسلحانه از یک مغازه لوسترفروشی مشخص شد سارقان نقابدار پس از سرقت 2 میلیون تومانی از مغازه با تهدید سلاح، خودروی پراید صاحب مغازه را نیز به سرقت برده‌اند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: پس از گزارش سرقت به پلیس آگاهی، ماموران اداره اول پلیس آگاهی با اقدامات بعدی این 2 سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار را دستگیر کردند.

وی افزود: در بازرسی از مخفیگاه آنها یک قبضه سلاح کمری، نقاب و کلاه‌گیس مورد استفاده در سرقت‌ها کشف و مشخص شد آنان علاوه بر سرقت از مغازه‌ها، در یک فقره نیز سرقت مسلحانه از طلافروشی اقدام کرده‌اند.

البته با اعتراف متهم، دیگر همدست وی نیز با صدور دستور قضایی از سوی بازپرس حسین روشن در مشهد دستگیر و مشخص شد متهمان چند فقره سرقت را در مشهد انجام داده‌‌اند که در یکی از این موارد آنها ناموفق بوده و با تیراندازی از محل متواری شده‌اند.

محمدیان اضافه کرد: با اعتراف متهمان مسلح به 8 فقره سرقت دستور قضایی در این ارتباط صادر شد. تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

اطمینان به مردم

محمدیان گفت: در ایام تعطیلات به مردم این اطمینان را می‌دهم که تمام تلاش خود را صرف حفظ و حراست از اموالشان خواهم کرد.

وی افزود: یکی از مواردی که به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته کنترل مجرمان سابقه‌دار پس از آزادی اززندان و دیگر افراد سابقه‌دار از سوی پلیس آگاهی است.

ناصر صبوری / گروه حوادث

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها