به گزارش آسوشیتدپرس، مقامهای رسمی اعلام کردند که در حمله تفنگداران دریایی فیلیپین به مخفیگاه ساحلی گروه ابوسیاف که با القاعده در ارتباط هستند، دستکم هفت شبهنظامی کشته و چندین تن دیگر نیز زخمی شدند.
طبق این گزارش، در این عملیات که یکی از چندین عملیات نیروهای دولتی فیلیپین است، ارتش فیلیپین در دستگیری یکی از مظنونان تروریست مالزی که تحت تعقیب آمریکا است، شکست خورد.
همچنین یکی از فرماندهان محلی فیلیپین گفت که تفنگداران دریایی در جزیرهای در ایالت جولو به دو عملیات دست زدند که طی آن هفت شبهنظامی از جمله دو زن کشته و یکی از تفنگداران دریایی نیز مجروح شد.
این مقام نظامی افزود: بهنظر میرسد که شبه نظامی تبعه مالزی که به «مروان» ملقب و فرمانده گروه ابوسیاف است، از دست نیروها فرار کرد.
وی در مصاحبه تلفنی با خبرگزاری آسوشیتدپرس تاکید کرد: این دو تن گریختند، اما در تعقیب آنها هستیم. این عملیات، بیوقفه ادامه خواهد داشت.
فرمانده نظامیان در مورد نتایج عملیات روز یکشنبه علیه گروه ابوسیاف گفت که تفنگداران دریایی 15 قبضه اسلحه را در روستایی ضبط کردند.
در این گزارش آمده است که ایالات متحده آمریکا جایزهای پنج میلیون دلاری برای دستگیری مروان که به بمبگذاری در فیلیپین متهم است، تعیین کرده است.
ایلنا
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....