
به گزارش مهر ، پیمان فلفلی ظهر سه شنبه در سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی ایران افزود: وجود بیش از 60 هزار نیروی کارشناس در این حوزه و انتقال مفاهیم و فناوری های کشاورزی از حوزه دانشگاه به صورت عملی به زمین های کشاورزی می تواند ما را در دستیابی افق 1404 که تولید سالانه 300 میلیون تن است نزدیک کند.
معاون پارلمانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه پنجم توسعه وزارت کشاورزی اظهار داشت: درختکاری یک میلون هکتار از اراضی شیب دار کشور با استفاده از روشهای جذب رطوبت، کاهش استفاده از کودهای صنعتی و در نهایت ترویج و بهره گیری از کودهای زمینی و سالم و ترویج خاک ورزی حفاظتی در راستای حفظ محیط زیست در سال گذشته را از جمله اهداف و برنامه های این وزارتخانه بر شمرد.
وی در خصوص کشاورزی با استفاده از مبنای نظری ایران را جز قوی ترین کشورها در این حوزه دانست و گفت: در حیطه توان علمی و نظری در ترویج کشاورزی دانشگاه ها در این چند ساله نقش بسزایی داشته اند که باید برای استفاده از این تجارب به صورت عملیاتی در زمین های زراعی تلاش گسترده ای صورت گیرد.
فلفلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از چهار میلیون واحد بهره برداری کشاورزی داریم که از این تعداد کمتر از یک درصد از آنها از برنامه های روشهای نوین استفاده می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد