در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
فاطمه رهبر نماینده تهران در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با تاکید بر اینکه بازداشت عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک تروریستی شرق کشور نشانه اشراف اطلاعاتی نیروهای سپاه پاسداران،وزارت اطلاعات و نیروهای انتظامی است،گفت:این تروریست چندین سال توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و انگلیس حمایت میشد و حتی رسانه های وابسته به این کشورها و رژیم صهیونیستی بشدت از این فرد حمایت می کرده و با پوشش دادن اخبار جنایات وی سعی در برجسته کردن شرارت های این فرد و گروهک آن داشتند.
وی افزود:به رغم آنکه تروریست بودن این افراد برای همه اثبات شده بود،اما متأسفانه حمایت ها از وی از سوی این کشورها همچنان ادامه داشت و از طرف دیگر شعار مبارزه با تروریسم سر میدهند و به این بهانه همین افغانستان و عراق را اشغال کردند.
عضو فراکسیون اکثریت مجلس تصریح کرد:دستگیری فردی با این چتر حمایتی گسترده بیانگر شجاعت،جسارت و دقت سربازان گمنام امام زمان (عج)،نیروهای اطلاعاتی سپاه پاسداران و نیروی انتظامی است و باید قدردان این زحمات بود.
رهبر گفت:امیدواریم کشورهایی که دم از مبارزه با تروریسم می زنند،موضع گیری درستی در این زمینه داشته و حساسیت افکار عمومی را ذر نظر داشته باشند.
وی افزود:قطعاً مجلس و نمایندگان مجلس از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور دفاع خواهند کرد و پشتوانه محکمی بر تقویت اینگونه اقدامات خواهند بود.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: