
وی افزود: موادی نظیر سبزیهای تازه با خنثی کردن رادیکالهای آزاد حالت ارتجاعی رگها را حفظ کرده و باعث خونرسانی بهتر به مغز و اعصاب شده و به طور غیرمستقیم از کاهش توانایی فکری جلوگیری میکنند.
این متخصص تغذیه افزود: ماده دیگر سویا و بهتر از آن روغن سویا است که هم کلسترول بد خون LDL را کاهش میدهد و هم از اکسیداسیون کلسترول خوب HDL جلوگیری کرده و در کنار آن رادیکالهای آزاد را خنثی کرده و از تشکیل پلاکهای عروقی جلوگیری میکند. سویا همچنین دارای فیتو استروژنهایی است که در تقویت حافظه مؤثرند.
مظهری گفت: در بارداری و شیر دهی ذخایر کولین مادر تخلیه میشود و کولین کافی برای رشد مغز در دسترس نیست، از این رو برای حفظ سلامت مادر باید از منابع غذایی حاوی کولین استفاده شود. کولین روی پیامهای عصبی مؤثر است و سرعت ساخت استیلکولین را برای حفظ قدرت حافظه و فعالیتهای عضلانی افزایش میدهد. مادران در دوران شیردهی باید 4 واحد (4 لیوان 240 سیسی) شیر و علاوه بر این، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی نیز مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد