دریاچه کیو خرم‌آباد بار دیگر زنده شد

خرم آباد - خبرنگار جام‌جم: بالاخره پس از مدت‌ها بی‌آبی و خشک بودن دریاچه کیو خرم‌آباد، جوشش مجدد آن باعث خوشحالی مردم این شهر شده است. این در حالی است که برخی کارشناسان، بستن مسیر اصلی آ ب رودخانه به‌واسطه احداث زیرگذر را عامل خشکی دریاچه می‌دانند.
کد خبر: ۳۱۳۰۲۲

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای استان لرستان در این مورد گفت: چشمه فصلی کیو خرم‌آباد که آبخوان آن سازند ایلام می‌باشد از نوع چشمه‌های فصلی و سرریزی است و به علت این‌که حوضه آبگیر وحجم آبخوان آن وسیع نمی‌باشد معمولا درماه‌های مهر، آبان، آذر، دی و در برخی از سال‌ها بهمن ماه فاقد آب وخشک است و در بقیه ماه‌های سال آب در آن جریان دارد.

مظفر زیودار افزود: با شروع بارندگی در ابتدای سال آبی معمولا از مهرماه تا دی‌ماه، میزان آب تغییر نمی‌کند ولی از دی‌ماه تا اردیبهشت ماه با وجود کاهش بارندگی آب دهی روند افزایشی دارد، زیرا تغذیه آبخوان آن توسط ذوب حاصل از برف ارتفاعات مربوطه همچنان ادامه می‌یابد. با قطع بارندگی و کاهش تغذیه آبخوان از اردیبهشت ماه به بعد آب دهی این سراب نیز مسیر نزولی خواهد داشت و در آبان ماه سال آبی به کمترین مقدار می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها