
به گزارش ایلنا، در حالی که کارشناسان فوتبال اروپا دو تیم منچستر و میلان را جزو شانس های قهرمانی این دوره از مسابقات لیگ قهرمانان می دانستند اکنون باید شاهد حذف یکی از این دو قدرت فوتبال از ادامه لیگ قهرمانان باشند و این در حالی است که میلان در سالهای 2005 و 2007 دو بار تیم منچستر را از رسیده به قهرمانی اروپا حذف کرده است.
در همین حال گفته می شود من یونایتد در این دیدار به احتمال فراوان رایان گیگز، بازیکن کهنه کار خود را به دلیل آسیب دیدگی به خدمت نخواهد داشت و این خبری خوش برای میلانی هاست تا ناکامی خود در سری آ را با پیروزی برابر منچستر یونایتد جبران کنند. اگر چه منچستر در بازی برگشت میزبان است و این می تواند کفه ترازو را به سود شیاطین سرخ سنگین تر کند اما ایتالیایی ها در مصاف با انگلیسی ها خاطرات خوبی را دارند.
دیگر دیدار این مرحله از رقابت ها را تیم های المپیک لیون فرانسه و رئال مادرید اسپانیا برگزار خواهند کرد و هر چند که کارشناسان شانس برتری رئال را بیشتر می دانند اما در فوتبال اروپا فاصله ها آنقدر زیاد نیست که بتوان قبل از آغاز بازی ها نتیجه ایی را پیش بینی کرد.
دیدارهای برگشت این مرحله روز 19 اسفندماه برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد