پس از گذشت 8 ماه از وقوع حادثه قزوین اعلا‌م شد

منتظر نظر روسیه هستیم

گروه حوادث: با مشخص شدن علت حادثه سقوط توپولف کاسپین در شهرستان قزوین، کشور روسیه سازنده هواپیما از سوی کارشناسان سازمان هواپیمایی ایران مقصر شناخته شد. به گزارش ایسنا، معاون وزیر راه و ترابری از مقصر شناخته شدن کشور سازنده در سقوط هواپیمای کاسپین در قزوین خبر داد و گفت: 24 تیرماه امسال هواپیمای توپولف کاسپین که با 168 سرنشین و خدمه ایران را به مقصد ارمنستان ترک می‌کرد، در 20 کیلومتری شهرستان قزوین سقوط کرد و تمامی 168 سرنشین آن جان باختند.
کد خبر: ۳۱۱۳۵۴

احمد مجیدی ادامه داد: پس از وقوع این حادثه، کارشناسان سوانح هواپیمایی ایران با حضور در محل حادثه و بررسی موضوع، تحقیقاتشان را آغاز کردند و پس از 8 ماه نظر کارشناسی خود را درخصوص علت وقوع حادثه مبنی بر نقص فنی کمپرسور موتور شماره یک هواپیما، اعلام کردند.

وی افزود: گزارش مذکور در اختیار کارشناسان سازمان هواپیمایی روسیه که سازنده هواپیما هستند، قرار گرفت تا آنها نظر خود را اعلام کنند و اگر سازمان هواپیمایی روسیه چنانچه نظر کارشناسی ایران را تایید نکند و پاسخ مناسبی ندهد، مباحث حقوقی آن را از طریق سازمان هواپیمایی جهانی (ایکائو)‌ پیگیری می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها