دانشمندان هلندی می‌گویند:

کرفس و جعفری ؛ پیشگیری‌کننده سرطان خون

دانشمندان هلندی می‌گویند ؛ مصرف مواد غذایی و سبزیجاتی مانند کرفس و جعفری که حاوی فلاونوئید آپی‌ژنین هستند به پیشگیری از بروز سرطان‌خون کمک می‌کند.
کد خبر: ۳۰۹۸۷۳

به گزارش ایسنا، مایکل پپلنبوش پژوهشگر دانشگاه گرونینگن در هلند گفت: آزمایشات نشان داد؛ آپی‌ژنین که به طور معمول در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود، توانست رشد دو نوع سلول بیمار در سرطان خون را تا 50 درصد متوقف کرده و شانس نجات آنها را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد: این یافته‌ها تایید می‌کند که آپی‌ژنین می‌تواند در پیشگیری از سرطان خون موثر باشد. اما این محقق هلندی از سوی دیگر هشدار داد که این ماده درعین حال خاصیت مقاومت در برابر شیمی درمانی را دارد و بنابراین برای بیمارانی که در حال حاضر به این سرطان مبتلا هستند و تحت درمان قرار دارند، توصیه نمی‌شود.

چون آپی‌ژنین با روشهای استاندارد درمانی سرطان خون تداخل پیدا می‌کند. پپلنبوش با انتشار مقاله خود در مجله علمی بیماری و مرگ سلولی متذکر شد: آپی‌ژنین می‌تواند یک ماده پیشگیرنده مفید برای سرطان خون باشد اما نباید همزمان با شیمی درمانی مصرف شود چون با اثرات مثبت درمان تداخل پیدا می‌کند.

فلاونوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی‌اکسیدانی هستند که از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از مولکول‌های اکسیژن محافظت می‌کنند. در مطالعات قبلی نیز نشان داده شد که آپی‌ژنین موجود در کرفس، جعفری، سس گوجه و سایر سبزیجات خوراکی می‌تواند خواص مفیدی در پیشگیری از سرطان تخمدان داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها