جنین‌ها هم گهواره را دوست دارند

گروه سلامت: دانشمندان دانشگاه میشیگان اعلام کردند حرکات گهواره‌ای می‌تواند باعث رشد بهتر جنین‌ها شده و آنها را از مقاومت بالاتری برخوردار سازد. به گزارش مهر، مطالعات جدید نشان می‌دهد جنین‌ها نیز مانند نوزادان، گهواره و لالایی را دوست دارند زیرا ایجاد حرکات گهواره‌ای در دوران جنینی باعث رشد بهتر آنها می‌شود.
کد خبر: ۳۰۸۱۹۱

دانشمندان دانشگاه میشیگان با تکان دادن آرام جنین در حال رشد در موش‌ها طی باروری مصنوعی توانستند میزان باروری را تا 20 درصد در این جانداران افزایش دهند. به گفته آنها این حرکات آرام در انسان نیز می‌تواند نتیجه مشابه داشته و درصد موفقیت را در باروری مصنوعی افزایش دهد.

یکی از مهم‌ترین تلاش‌های محققان بهبود رشد جنین‌ها در محیط‌های آزمایشی به شکلی است که شرایط رشد آنها به شرایط طبیعی رشد نزدیک‌تر شود زیرا بدن انسان کارآمدترین و موثرترین محیط برای رشد جنین است. شیوه‌های کنونی باروری مصنوعی با آنچه در هنگام رشد جنین در بدن انسان که مدام در حال حرکت بوده و مواد مختلف در جریانند بسیار متفاوت است.

به همین منظور دانشمندان ابزاری را ابداع کرده‌اند تا بتواند حرکات طبیعی را که یک جنین در حال رشد در حالت طبیعی تجربه می‌کند را به وجود آورد. به گفته محققان این ابزار با ایجاد حرکات منظم و نه متوالی که دانشمندان آن را به حرکات گهواره‌ای تشبیه می‌کنند به سلول‌های جنین احساس در خانه بودن را می‌دهد و این احساس رشد آنها را بهبود می‌بخشد.

این ابزار مخروطی به اندازه یک انگشتانه است که در انتهای آن شبکه‌های ریزی برای خروج مواد غذایی قرار گرفته‌اند. این مخروط به صورت مقطع و برنامه‌ریزی شده مایعات مغذی را به شبکه‌ها تزریق می‌کند که این یکنواخت نبودن باعث القای حرکات طبیعی بدن به سلول‌ها می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها