گروه اقتصاد: رئیس اتحادیه نانوایان تهران دلیل تغییر رنگ نان بربری را کاهش 3 درصدی سبوس‌گیری آزاد نانوایی‌های بربری اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی شورای اصناف کشور، حسین نظری گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک، 3 درصد از سبوس‌گیری آزاد نانوایی‌های بربری را کاسته است، استحصال آرد یا سبوس‌گیری 15 درصد به جای 18 درصد موجب تیرگی، افت کیفیت و افزایش ضایعات نان بربری و ایجاد نارضایتی در میان مشتریان و نانوایان شده است. وی افزود: بعلاوه برخی کارخانه‌‌های آردسازی از این موضوع سوءاستفاده می‌کنند و آرد بسیار نامرغوب، نامناسب با نوع پخت و فاقد کیفیت لازم به نانوایان تحویل می‌دهند، به گونه‌ای که در این خصوص همواره با شکایت و اعتراض‌های پی در پی رو‌به‌رو هستیم.
کد خبر: ۳۰۲۳۴۵

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها