سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
وی افزود: به عبارت دیگر غذاهای چرب، اسیدهای چرب را به مغز میرسانند و به طور غیرمستقیم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولین و لیپتین و 2 هورمون مسوول کنترل وزن میشوند و به این ترتیب دیگر مغز برای توقف غذا خوردن فرمانی صادر نمیکند و فرد دچار چاقی میشود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: اسیدهای پالمتیک سبب افزایش اشتها و اسیدهای اولئیک که در روغن زیتون وجود دارند، سبب کاهش اشتها میشوند.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد