احمدی نژاد :

ایران و بولیوی یار و متحد هستند

رییس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و بولیوی در جبهه همبستگی جهانی در کنار همدیگر قرار دارند، تصریح کرد: ملت ها و دولت‌های آزاده و عدالت خواه برای پیشرفت و تامین آزادی ملت‌ها و خنثی سازی توطئه‌های امپریالیست باید در کنار هم و مکمل هم باشند.
کد خبر: ۲۹۶۰۸۵

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی‌نژاد پس از نشست خصوصی با اوو مورالس همتای بولیویایی خود در مذاکرات مشترک هیات های عالی رتبه دو کشور، ملت های ایران و بولیوی را یار و متحد هم دانست و گفت: زمینه برای گام‌های بلند به منظور ارتقاء و گسترش هر چه بیشتر روابط فراهم است و ما همواره در کنار یکدیگر خواهیم بود و مطمئن هستم که پیروزی از آن ما است.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: اگر چه فاصله جغرافیایی بین تهران و لاپاز زیاد است اما دو ملت و دو دولت ایران و بولیوی در دیدگاه ها به همدیگر نزدیک هستند و هر دو ملت به هم علاقه دارند.

وی افزود: بزرگی و کوچکی ملت‌ها به مساحت جغرافیایی و ثروت کشورها نیست بلکه به اندیشه های انسانی آنها بستگی دارد؛ ملت ها همه بزرگ و محترم هستند.

اوو مورالس رییس جمهور بولیوی نیز در این مذاکرات با افتخارآمیز دانستن حضور دکتر احمدی‌نژاد در لاپاز، ایران را کشوری بزرگ و توسعه یافته دانست و تاکید کرد: بولیوی به ارتقاء روابط خود با جمهوری اسلامی ایران در عرصه های گوناگون افتخار می‌کند و خواستار افزایش هر چه بیشتر همکاری‌ها و مناسبات تهران – لاپاز است.

رییس جمهور بولیوی خاطر نشان کرد: امروز شرایط جهان به گونه‌ای شده است که رهبران عدالت‌خواه و مبارزه‌گر در تمام دنیا در حال پیروزی هستند و زمام امور ملت‌ها را به دست می‌گیرند؛ از همین رو توسعه و تعمیق روابط ضروری است.

 امضای دو سند همکاری و یک بیانیه مشترک بین ایران و بولیوی

همچنین به گزارش واحد مرکزی خبر، در پایان مذاکرات مشترک دوهیات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و بولیوی دو یادداشت تفاهم و یک بیانیه مشترک به امضاء رسید.
 
بر اساس یکی از این یادداشت تفاهم ها که به امضای وزیر امور خارجه کشورمان و وزیر بهداشت ودرمان بولیوی رسید ، یک مرکز همودیالیز در بولیوی تاسیس می شود.

دو کشور در یادداشت تفاهم دیگری به امضای وزیران صنایع و معادن ایران و بولیوی برای تحقیق و طراحی و اجرای خط لیتیم توافق کردند.

روسای جمهوری ایران و بولیوی هم بیانیه مشترک را امضا و بر عزم راسخ تهران - لاپاز برای گسترش هر چه بیشتر روابط تاکید کردند.

در مراسم امضای اسناد دو طرف در حضور دو رییس جمهور و از طریق ویدئو کنفرانس یکی از شش کارخانه لبنیات که به دست متخصصان ایرانی در بولیوی ساخته شده است به بهره برداری رسید.

همچنین بیمارستان هلال احمر و دفتر شرکت نفت ایران در بولیوی نیز از طریق ویدئو کنفرانس در حضور دو رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها