سکه و طلا وارد بورس می‌شود

گروه اقتصاد: رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: تلاش داریم تا پایان سال بازار نقدی طلا در بورس کالا ایجاد شود و دراین باره با بانک مرکزی به تفاهم رسیده‌ایم. به گزارش واحد مرکزی خبر، علی صالح‌آبادی در نشست خبری افزود: با ایجاد این بازار، سکه‌های نقدی که هم‌اکنون در بانک کارگشایی عرضه می‌شود، در بورس کالا عرضه خواهد شد.
کد خبر: ۲۹۴۹۴۹

وی با بیان این‌که در جلسه مشترک هفته گذشته با بانک مرکزی درباره 24 موضوع برای همکاری بورس اوراق بهادار و بانک مرکزی به توافق رسیدیم، گفت: به دنبال این هستیم که قیمت سکه و طلا اعم از فیوچر و نقدی در بورس کالا تعیین شود و فعالان این عرصه، نرخ آن را از پایگاه اطلاع‌رسانی بورس بگیرند.صالح‌آبادی درباره مزیت‌های ایجاد این بازار تصریح کرد: ایجاد این بازار به رقابت واقعی‌تر، شفافیت قیمت‌ها و افزایش فعالان بازار کمک می‌کند. وی ادامه داد: همچنین درباره راه‌اندازی بازار ثانویه اوراق گواهی سپرده بانک‌ها و اوراق مشارکت دولتی در بورس یا فرابورس، افزایش سرمایه بانک‌های خصوصی و دولتی ثبت شده نزد سازمان و امکان‌سنجی برای راه‌اندازی بازار نقدی و آتی ارزی، با بانک مرکزی به توافق رسیده‌ایم.

وی گفت: درباره سازوکار معاملات اعتباری در بورس نیز تفاهم شد که برای این امر باید بررسی‌های کارشناسی انجام شود.صالح‌آبادی خاطرنشان کرد: تدوین صورت‌های مالی نمونه بانک‌ها و لیزینگ‌ها، نحوه استفاده از حسابرسان مورد اعتماد بورس در بانک مرکزی و تدوین اساسنامه بانک‌ها و لیزینگ‌ها از دیگر موارد تفاهم با بانک مرکزی است.وی اذعان کرد: استقرار سامانه‌های پشتیبان بازار سرمایه در ساختمان ایمن بانک مرکزی و طرح نگهداری وجوه مشتریان کارگزاری‌ها در حساب مشتریان، از دیگر موارد تفاهم شده با بانک مرکزی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها