فضلی‌خانی خبر داد:

افزایش 97 درصدی قبولی در دوره راهنمایی

مدیرکل آموزش و پرورش راهنمایی وزارت آموزش و پرورش گفت: رشد قبولی در دوره راهنمایی به 97 درصد رسیده که این درصد به معنای کاهش افت تحصیلی است.
کد خبر: ۲۹۱۹۱۴

منوچهر فضلی‌خانی در گفتگو با فارس ، به طرح ارزشیابی توصیفی اشاره کرد و افزود: ارزشیابی توصیفی در دوره ابتدایی وجود دارد و ما امیدواریم که در سال‌های آینده در دوره راهنمایی نیز این طرح محقق شود.

وی با بیان اینکه کارگروهی تحت عنوان کمیته تخصصی در دوره راهنمایی تشکیل شده است ، افزود: آیین‌نامه اجرایی این کارگاه در مراحل پایانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش راهنمایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه افت تحصیلی در دوره راهنمایی کاهش یافته است، بیان کرد: در حال حاضر آمار رشد قبولی به 97 درصد رسیده است. یکی از برنامه‌های دیگر آموزش و پرورش برای دوره راهنمایی امتحان مجدد برای دانش‌آموزان مردودی‌ است.

فضلی‌خانی گفت: افرادی که برای دومین بار مردود می‌شوند، می‌توانند در مدت یک ماه آموزش‌های تکمیلی را دیده و از دروس افتاده آزمون دهند تا به دوره‌های بالاتر بروند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها