جعفری دولت آبادی خبر داد:
تعیین تکلیف بازداشتیهای 13 آبان
دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه تعداد بازداشت شدگان روز 13آبان هنوز مشخص نیست، گفت: تعدادی از بازداشت شدگان اغتشاشات روز چهارشنبه آزاد شدند و مابقی آنها به زودی تعیین تکلیف می شوند.
دکتر عباس جعفری دولت آبادی در گفتگو با مهر با اعلام این خبر افزود: تعداد دقیق افرادی که آزاد شده اند را متعاقباً اعلام خواهیم کرد.
این مقام ارشد در قوه قضائیه درباره دادگاه بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات اظهار کرد: فردا 16 آبان ماه دادگاه علی تاجرنیا ، سعید شریعتی و ابراهیم امینی به صورت جداگانه برگزار می شود. همچنین روز یکشنبه 17 آبان نیز اولین جلسه محاکمه احمد زیدآبادی برگزار خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: در ادامه دادگاه زیدآبادی، جلسه محاکمه بهزاد نبوی نیز برگزار می شود و روز دوشنبه 18 آبان اولین جلسه محاکمه محمد عطریانفر برگزار می شود.
جعفری دولت آبادی با اشاره به آزادی تعدادی از متهمان حوادث انتخابات از جمله محمد قوچانی و سعید حجاریان گفت: دادگاه این افراد پس از متهمان زندانی برگزار می شود و هم اکنون اولویت ما متهمان داخل زندان و رسیدگی هر چه سریعتر به وضعیت آنها است.