پورعباس خبر داد:

تأثیر‌نمرات پیش‌دانشگاهی در کنکور90

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تأثیرگذاری نمرات دروس پیش دانشگاهی در کنکور سال 1390 خبر داد و گفت: با این روند حذف کنکور به سال 90 نمی رسد و در سالهای 92 و 93 تحقق می یابد.
کد خبر: ۲۹۰۷۴۴

عبدالرسول پورعباس در پاسخ به مهر درباره تغییرات کنکور سراسری 89 گفت: در کنکور 89 تنها نمرات سال سوم دبیرستان به میزان 15 درصد اعمال می شود اما با توجه به اینکه آموزش و پرورش از سال جاری موظف شده است که امتحانات دروس پیش دانشگاهی را به صورت سراسری برگزار کند، نمرات پیش دانشگاهی در کنکور 90 تأثیر گذار خواهند بود.

وی افزود: طبق مصوبه اخیر در کنکور 89 مانند کنکور سال گذشته تنها نمرات سال سوم دبیرستان به میزان 15 درصد تاثیرگذار است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان حذف کنکور گفت: پیش بینی می شود روند حذف کنکور به سالهای 92 و 93 برسد.

پورعباس درباره حذف کنکور کاردانی گفت: حذف این کنکور به دلیل مشکل سربازی و نظام وظیفه اجرایی نشده است که وزرای علوم، بهداشت و آموزش و پرورش برای معافیت سربازی داوطلبان آن در حال مذاکره با ستاد کل نیروهای مسلح هستند از این رو احتمال دارد کنکور کاردانی در سال 89 حذف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها