پس از 3 سال

دزدها بالاخره آفتابی شدند

3 دوست معتاد که با تبانی هم وارد انبار یک شرکت فروش لوازم ارتوپدی شده و از این محل اموالی به ارزش 250 میلیون تومان به سرقت برده بودند ، پس از 3 سال دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۹۰۴۳۴

سرهنگ قزلباش، معاون سرقت و جرایم خاص آگاهی تهران با اشاره به این پرونده سرقت به «جام‌جم» گفت: مرداد سال 85 مدیرعامل یک شرکت فروش اعضای مصنوعی بدن با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از سرقت انبار شرکت خود خبر داد.

پس از این تماس، ماموران کلانتری 103 گاندی تهران به محل سرقت اعزام شدند و پس از بررسی انبار شرکت متوجه شدند کالاهای موجود در این محل که ارزش 250 میلیون تومانی داشته به سرقت رفته است. ماموران پس از بررسی محل سرقت، به تحقیق از کارکنان شرکت و مرد شاکی مدیرعامل شرکت پرداختند که معلوم شد هیچ‌کدام از آنها هنگام سرقت در محل کار خود حضور نداشته‌اند.

به این ترتیب، پرونده قضایی در شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 3 تهران تشکیل شد و برای ادامه تحقیقات در اختیار ماموران اداره هفدهم آگاهی تهران قرار گرفت.

ماموران ابتدا با ارائه مشخصات اموال مسروقه به سازمان هلال احمر تهران از مسوولان این سازمان خواستند به محض آن که متوجه شدند افرادی قصد فروش اعضای مصنوعی بدن را دارند، مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

بنابراین، مسوولان سازمان هلال احمر مشخصات اموال مسروقه را در اختیار تمامی مراکز فروش اعضای مصنوعی بدن و ارتوپدی قرار دادند.

مرد معتاد، تنها مظنون پرونده

تحقیقات در این ارتباط ادامه داشت تا این که ماموران اداره هفدهم آگاهی تهران متوجه شدند یکی از کارکنان محل سرقت به نام پرویز، معتاد است و هر از گاهی در انبار شرکت تردد داشته است.

سرهنگ قزلباش ادامه داد: با به دست آمدن این اطلاعات، پرویز به عنوان تنها مظنون پرونده بازداشت شد و مورد تحقیق قرار گرفت؛ ولی پس از چند روز، ماموران وقتی مدارکی درخصوص نقش وی در سرقت از محل کارش به دست نیاوردند، او را آزاد کردند.

ناکامی دزدان

پس از آزادی تنها مظنون پرونده، تحقیقات برای شناسایی سارقان و کشف اموال مسروقه همچنان ادامه یافت تا این که اوایل مهرماه امسال مسوول یکی از مراکز ارتوپدی در تهران با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و عنوان کرد: مردی با مراجعه به محل کارم، خود را فروشنده اعضای مصنوعی بدن معرفی کرده و احتمال می‌دهم اموال وی، مسروقه باشد.

پس از این تماس تلفنی، ماموران اداره هفدهم آگاهی تهران به محل کار این مرد اعزام شدند و به تحقیق از او و کارمندان وی ‌‌پرداختند.

ماموران با اطلاعاتی که از آنها به دست آوردند، پی بردند مشخصات ظاهری فرد فروشنده با همان مظنون شماره یک پرونده پرویز مطابقت دارد. معاون جرایم سرقت و خاص پلیس تهران افزود: ماموران پاتوق‌های احتمالی این مرد را شناسایی و 18 مهرماه پرویز را در یکی از محله‌‌های تهران دستگیر کردند.

با انتقال این متهم به اداره هفدهم آگاهی تهران، وی مورد بازجویی قرار گرفت و راز سرقت را پس از 3 سال فاش کرد.

اعتراف به سرقت از محل کار

پرویز متهم در اظهاراتش به پلیس گفت: من به موادمخدر اعتیاد دارم، بنابراین برای تامین هزینه اعتیاد و گذران زندگی‌ام، تصمیم گرفتم از محل کارم سرقت کنم.

پس از چند روز، موضوع سرقت را با2 دوست معتادم به نام‌های فرهاد و خسرو در میان گذاشتم و آنها پذیرفتند و قول همکاری دادند تا این که شب حادثه، با کلیدی که از روی نمونه اصلی در انبار شرکت تهیه کرده بودیم، در انبار را باز کردیم و اعضای مصنوعی بدن را در خودروی یکی از دوستانم، جاسازی کردیم و نیمه شب آن محل را ترک کردیم و اموال مسروقه را به خانه اجاره‌ای در خارج شهر انتقال دادیم و منتظر فرصتی بودیم تا اموال را بفروشیم. پس از 3 سال به گمان آن که ماموران موفق به شناسایی ما به عنوان سارق نشده‌اند، فروش اموال مسروقه را آغاز کردیم، اما از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شدیم.

به دنبال اظهارات متهم، هفته گذشته2 همدست وی هم دستگیر شدند و در مواجهه حضوری با متهم پرویز به همکاری با وی اعتراف کردند. پس از ثبت اظهارات متهمان، ماموران اداره هفدهم آگاهی تهران، اموال مسروقه را در یکی از محله‌های تهران کشف و ضبط کردند و در اختیار شاکی قرار دادند.

بنا بر این گزارش، 3 مرد سارق با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه 3 تهران روانه بازداشتگاه پلیس شدند و تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها