در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس ، عصر روز 4 آبان امسال ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ در حین گشتزنی در حوالی شمال غرب تهران به یک موتور سیکلت و دو سرنشین آن مشکوک شدند.
ماموران با بررسی پلاک خودرو دریافتند این موتور سیکلت سرقتی و احتمالا راکبان آن موتور سیکلت را به سرقت بردهاند.
رضوانفر ، دادیار شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران بزرگ درباره این پرونده گفت: ماموران پس از گذشت 20 دقیقه تعقیب و گریز موفق شدند موتور سیکلت را به همراه دو سرنشین آن متوقف کرده و این افراد را دستگیر کنند.
با دستگیری این افراد و انتقال آنها به پلیس آگاهی این افراد قصد داشتند تا خود را فرد دیگری معرفی کنند اما با تیزهوشی یکی از ماموران پلیس مشخص شد این دو به نامهای فرزاد و هوشنگ از اشرار منطقه شمال غرب تهران هستند.
رضوانفر گفت: این افراد تاکنون به سرقت بیش از 10 فقره خودرو و موتور سیکلت اعتراف کردند که تحقیقات برای شناسایی مالباختگان و همچنین دستگیری خریداران اموال مسروقه از این افراد ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: