کاتوزیان خبر داد

طرح یک فوریتی متوازن سازی منابع گاز

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از طرح یک فوریتی متوازن سازی بهره برداری از منابع گاز کشور در مجلس خبر داد و گفت: این طرح در حال جمع آوری امضا در مجلس است.
کد خبر: ۲۸۴۶۱۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،حمیدرضا کاتوزیان نماینده تهران در مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه براساس این طرح،از شورای اقتصاد کشور خواسته شد ضمن بررسی جامع منابع گازی کشور میزان مصرف خانگی،صنعتی و صادرات و میزان تزریق گاز به چاه های نفت را بررسی کند،گفت:‌ همچنین براساس این طرح شورای اقتصاد 4 ماه فرصت دارد تا متوزان سازی بهره برداری از منابع گاز کشور را بررسی کرده و موارد خواسته شده در آن را مشخص کند.

وی افزود: براساس این طرح تراز جامعی از وضعیت گازی کشور طی 25 سال آینده بدست خواهد آمد.

به گفته رئیس کمیسیون انرژی مجلس این طرح در راستای اصلاح الگوی مصرف تنظیم شده و بسیاری از مشکلات کشور را حل خواهد کرد.

کاتوزیان همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص واردات بنزین از ونزوئلا گفت: حرف هایی که چاوز در خصوص قیمت بنزین مطرح کرده از جانب خودش است. طرح گرانتر بودن بنزین ونزوئلا نسبت به قیمت جهانی براساس اظهارات چاوز می باشد.

وی تاکید کرد: تمام قراردادهای بین المللی باید با نظر مجلس باشد.

یوسف اسدی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها