در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر افزود: از آنجا که داوطلبان باید برای تغییرات هر کنکور خود را آماده کنند و اطلاع رسانی به آنها برای انجام تغییرات باید به موقع باشد تأکید شده است که کنکور 89 با کمترین تغییر برگزار شود تا موجب نگرانی دانش آموزان نشود.
وی اظهارداشت: اگرچه آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات پیش دانشگاهی به صورت سراسری و تأثیر آن در کنکور اعلام آماده کرده است توصیه ما این است که نمرات دروس پیش دانشگاهی برای کنکور 89 تأثیرگذار نباشد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از این رو با موافقت وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش هر تغییری باید در کنکور سال 90 اتفاق بیفتد.
ثبت نام کنکور 89 از 16 آذرماه آغاز می شود و تا 24 آذر ماه ادامه دارد. آزمون سراسری سال 89 طی روزهای 10 تا 12 تیرماه برگزار می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: