هشدار سازمان حج و زیارت؛

به دفاتر حج تمتع آزاد اعتماد نکنید

گروه جامعه: برخلاف تبلیغات بسیاری که مبنی بر امکان اعزام متقاضیان حج تمتع به صورت آزاد وجود دارد، سازمان حج و زیارت این امر را رد کرده و به شهروندان درباره فعالیت‌های غیرمجاز این دفاتر هشدار داده است. به گزارش اداره ارتباطات خبری بعثه مقام معظم رهبری، یکی از مسوولان سازمان حج و زیارت گفت: تبلیغات مختلفی که در سطح شهر درباره اعزام آزاد و خارج از نوبت متقاضیان به حج تمتع انجام می‌شود، کاملا غیرقانونی بوده و فعالیت‌های این دفاتر هیچ پشتوانه‌ای ندارد.
کد خبر: ۲۸۲۴۶۱

وی با تاکید بر این‌که حج تمتع آزاد قانونی اصلا وجود ندارد، افزود: سازمان حج و زیارت شکایات خود را از این دفاتر به مراجع ذی‌صلاح ارائه کرده تا پیگیر فعالیت‌های آنان باشند.

رئیس سازمان حج و زیارت کشور هفته گذشته در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر این موضوع که این افراد که ویزا برای زائران در سال‌ جاری دریافت می‌کنند، دلال هستند، گفت: سابقه داشته که حتی این افراد پول مردم را گرفته و آنها را اعزام نکردند.وی گفت: ما هشدار داده‌ایم که نباید سفارت عربستان از سهمیه ایران استفاده کند و ویزاهایی که متعلق به دولت ایران است، به افراد دیگری در داخل کشور واگذار شود.رئیس سازمان حج و زیارت کشور تصریح کرد: دولت عربستان حق دارد همان طور که به ایران درصد بیشتری می‌دهد، به دیگران نیز درصد بیشتری بدهد؛ ولی در داخل کشور ایران این تعداد و سهمیه مربوط به دولت است و نباید این ویزا‌ها به افراد دیگر واگذار شود که قطعا این امر رخ نمی‌دهد؛ لذا مردم نباید فریب افراد سودجو را در این میان بخورند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها