سردار فهیمی‌راد خبر داد:

کاهش درگیری با اشرار مسلح در مرز

سردار حمید فهیمی‌راد فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: درگیری ماموران با اشرار در مرزها در مقایسه با سال قبل 53 درصد کاهش داشته است.
کد خبر: ۲۸۱۰۷۵

به گزارش ایسنا ، فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اشاره به 97 مورد درگیری با اشرار در سال جاری و کشته شدن 87 نفر در این درگیری‌ها، اظهارکرد: درگیری‌های امسال در مقایسه با سال قبل کاهش چشمگیری داشته است.

وی از کشف بالغ بر 26 تن مواد مخدر دراستان در سال جاری خبر داد و گفت: از این مقدار ماده مخدر کشف شده، 5 تن مربوط به کشفیات هروئین بوده است.

فهیمی‌راد با بیان این‌ که مرزهای خراسان رضوی امن‌ترین مرزها برای مرزنشینان است، افزود: در درگیری‌های بوجود آمده در سال گذشته برخی از انسدادهای مرز تخریب شد که اکثر آن‌ها بازسازی شده و جاهایی که هنوز کامل نشده است در دستورکار قرار داده‌ایم.

وی درباره برنامه‌های نیروی انتظامی برای بازگشایی مدارس نیز گفت: بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها یکی از ماموریت ‌های مهم نیروی انتظامی محسوب می‌شود و به همین دلیل تعامل‌های دوستانه‌ای بین پلیس، سازمان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برقرار شده است.

فهیمی‌راد حضور کارشناسان انتظامی و راهنمایی در مدارس برای دانش‌آموزان، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، اجرای طرح ویژه کنترل و تردد از سوی پلیس راهور، فعال کردن دانش‌آموزان برای همکاری و همیاری با پلیس و تعلیم علایم ترافیکی در مقابل مدارس و موسسات آموزش عالی را از جمله برنامه‌ها برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و آغاز سال تحصیلی جدید عنوان کرد.

وی افزود: نیروهای ثابتی برای 210 دبیرستان پیش‌بینی شده و در 140 نقطه شهر اکیپ‌های خودرویی، موتوری و پیاده مستقر خواهند شد.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی در خصوص نحوه انتخاب این 210 دبیرستان خاطرنشان کرد: برای شناسایی این دبیرستان‌ها هم از مشکلات سال‌های گذشته و هم از مشکلات و مسایلی که اولیا دانش‌آموزان در خصوص مزاحمت‌ها با سامانه 197 در میان گذاشته بودند، استفاده کردیم.

فهیمی‌راد درباره اتفاقات اخیر در باشگاه ابومسلم ، افزود: ساختمان باشگاه ابومسلم متعلق به ناجا است و همزمان با واگذاری این ساختمان به باشگاه ابومسلم توافقاتی با آن‌ها صورت گرفت.

وی اضافه کرد: نیروی انتظامی با باشگاه ابومسلم به این توافق رسیده بود که بعد از بازی‌های لیگ 87 - 86، این ساختمان به نیروی انتظامی تحویل داده شود. بعد از این تاریخ باشگاه ابومسلم اقدام به تخلیه ساختمان نکرد و نیروی انتظامی با 4 نامه در تاریخ‌های مختلف با باشگاه مکاتبه کرد که هیچ پاسخی از آن‌ها دریافت نشد لذا نیروی انتظامی به دادگاه شکایت کرد و در تیر ماه 88 حکم تخلیه باشگاه از سوی دادگاه صادر شد.پس از 23 روز از تاریخ صدور حکم این باشگاه اقدام به تخلیه ساختمان نکرد به همین دلیل برای تخلیه از نیروهای کمکی استفاده کردیم.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در این مورد در مسیر قانون حرکت کرده و حتی در این بین از حق و حقوق خود نیز گذشته است لذا با احترامی که برای هواداران این تیم قائل هستیم مجبور به تخلیه این ساختمان شدیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها