قرارداد تسلیحاتی رژیم اسراییل با هند

با قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار میان شرکت اسراییلی رافائل و ارتش هند، سیستم دفاعی ارتش هند به موشک های اسپایدر و پیتون مجهز می شود.
کد خبر: ۲۷۴۷۹۲

به گزارش ایسنا ،به نوشته‌  روزنامه  عکاظ چاپ عربستان، رژیم اسراییل همواره در پی یافتن بازارهای جدید برای فروش تسلیحات خود بوده است.

رسانه‌های خبری اسراییلی اعلام کردند که شرکت رافائل اسراییل که یک شرکت تسلیحاتی است، اخیرا با ارتش هند قرارداد تسلیحاتی هنگفتی را به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده است.

بر اساس این گزارش، به موجب این قرارداد ارتش هند مجهز به سیستم‌های دفاعی ضد حملات هوایی شامل موشک‌های زمین به هوا از نوع اسپایدر و موشک‌های هوا به هوا از نوع دیتون خواهد شد.

در گزارش این روزنامه به نقل از منابع نظامی رژیم صهیونیستی آمده است: کابینه هند از طریق کمیته امور سیاسی و امنیتی خود این قرارداد را منعقد کرده است.

همچنین رادیو رژیم اسراییل در گزارشی اعلام کرد: اسراییل در سالهای اخیر تبدیل به منبع اصلی تجهیز ارتش هند به سلاح‌ و تجهیزات نظامی شده است، به طوری که میزان قراردادهای تسلیحاتی اسراییل و هند به بیش از 3 میلیارد دلار رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها