مانموهان سینگ هشدار داد:

احتمال حملات جدید تروریستی در هند

نخست وزیر هند امروز دوشنبه اعلام کرد که "اطلاعات معتبری" مبنی بر این که شبه نظامیان مستقر در پاکستان قصد طرح ریزی حملات جدید در هند را دارند، وجود دارد.
کد خبر: ۲۷۳۳۶۵

به گزارش خبرگزاری رویترز، این اظهارات مانموهان سینگ نخست وزیر هند، جدیدترین تلاش دهلی نو برای اعمال فشار به پاکستان در انجام اقدامات جدی علیه شبه نظامیانی است که دهلی‌نو آنها را عاملان حادثه تروریستی بمبئی معرفی کرده است.

سینگ در کنفرانسی در مورد موضوع امنیت ملی با حضور مقامات ارشد ایالتی گفت: در مورد چالش‌های خاص، تروریسم میان مرزها هنوز به عنوان فراگیرترین خطر باقی مانده است. اطلاعات معتبری وجود دارد مبنی بر این که گروه‌های تروریستی در پاکستان قصد انجام حمله در خاک هند را دارند.

پس از حملات نوامبر گذشته در بمبئی که منجر به کشته شدن 168 تن شد، هند روند صلح با پاکستان را به حالت تعلیق درآورد و اعلام کرد در صورتی مذاکرات تحت این روند از سر گرفته می‌شود که پاکستان در راستای نابودی "شبکه‌های تروریستی" در خاک خود گام بردارد.

دهلی نو معتقد است که شبه نظامیان و تروریست‌ها در خاک پاکستان که علیه هند فعالیت می‌کنند از سوی آژانس‌های رسمی پاکستان حمایت می‌شوند.

این در حالی است که اسلام‌آباد این موضوع را رد کرده است، اما پذیرفته که بخشی از این حملات در خاک این کشور طراحی شده است.

نخست وزیر هند  اظهار داشت که گروه‌های مستقر در منطقه کشمیر که با حاکمیت هند مبارزه می‌کنند، اقداماتشان را برای اعزام شبه نظامیانشان به مرز دو کشور افزایش داده‌اند.

وی گفت: مناطق عملیاتی این گروه‌های تروریستی امروز فراتر از جامو و کشمیر است و تمامی بخش‌های این کشور را شامل می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها