حق با شماست

مشکین شهر جراح عمومی ندارد

سلیمی‌: پس از گذشت 5 ماه از سال جدید هنوز حقوق کارمندان بانک افزایش نیافته است.
کد خبر: ۲۷۲۸۷۲

حسامی ‌از تهران: 6 ماه پیش سازمان ورزش شهرداری تهران مسابقه‌ای برگزار کرد که تاکنون اسامی ‌برندگان را اعلام نکرده است. علت چیست؟

حسینی از تهران: کارمند بانک ملی هستم و سال‌هاست از معلولیت رنج می‌برم، بارها برای بازنشستگی 20 سال سابقه کار اقدام کرده‌ام، ولی با این که قرار بود این قانون برای معلولان و جانبازان به صورت همسان اجرا شود، چنین اتفاقی نیفتاده است.

یک فرهنگی از خوزستان: چند سال است برای سهام عدالت نام‌نویسی کرده‌ام، ولی تاکنون سود آن را دریافت نکرده‌ام.

اسدالله رحیمی‌: نیروهای شرکت‌های خدماتی بانک‌ها به دلیل این که در بانک مشغول به کار هستند، از دریافت سهام عدالت محرومند و این در حالی است که کارمندان همین بانک‌ها با وجود دریافت حقوق بالا، از سهام عدالت برخوردار شده‌اند.

شجاعی از ساری: بازنشسته شرکت فولاد هستم که حقوق بازنشستگی خود را از طریق حساب سیبا دریافت می‌کنم، ولی هر ماه پس از گذشت 10 روز ازپرداخت‌ها، حقوق این قشر به حسابشان واریز می‌شود.

غلامی ‌از کرج: در350متری بنیاد شاهین ویلا، ساخت و سازهای غیر مجاز انجام می‌شود که متاسفانه هرشب شاهد قطع چند درخت هستیم، از شهرداری درخواست دارم سری به کوچه 6 غربی بزند تا شاهد این ساخت و ساز‌ها باشد.

محمد امانی از گنبد کاووس: به کارگیری معلمان بازنشسته در مدارس غیرانتفاعی، آب در‌ هاون کوبیدن است بهتر است آموزش و پرورش جای دیگری را برای آنها در نظر بگیرد، چرا که محیط مدرسه دارای نشاط و سر زندگی است و این بخش نیاز به نیروهای جوان دارد.

گنجی: حق محرومیت فرهنگیان در شهرستان الیگودرز پرداخت نشده است، در حالی که فرهنگیان استان‌های همجوار به حق و حقوق خود رسیده‌اند.

یک شهروند: مرحله دوم پرداخت سهام جانبازان پس از گذشت 4 ماه از ارسال مدارکمان، هنوز پرداخت نشده است.

درویش‌زاده از اهواز: از فرماندهی نیروی انتظامی ‌درخواست دارم در منطقه پردیس 2 فلکه بهزیستی، کانکس نیروی انتظامی ‌احداث کند تا اهالی این منطقه نیز زیر سایه پلیس در آرامش و آسایش، بسر ببرند.

یک شهروند از تهران: پروازهای تهران  کیش بعضا با 6 تا 7 ساعت تاخیر انجام می‌شود و وقتی مسافران اعتراض می‌کنند، می‌گویند بلیت خود را پس بگیرید.

یک شهروند از مشکین شهر: شهر 20 هزارنفری مشکین شهر حتی از داشتن یک جراح عمومی‌نیز محروم است واداره بهداشت نیز با توجه به ضرورت این موضوع ، بسیار بی‌توجه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها