در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر ، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از نشست روز یکشنبه با علی کفاشیان و مهدی تاج گفت: با برخی از مربیان لیگ برتر وارد مذاکره شده و سعی داریم نفراتی را انتخاب کنیم که تیم ملی را به اوج شرایط فنی خود برساند.
وی افزود: خوشبختانه فدراسیون با تیم ملی یکی بوده و برنامه های این تیم را به خوبی حمایت می کند. براساس یک برنامه دقیق قصد داریم بهترین ها را در تیم ملی داشته و در مسابقات پیش رو موفق باشیم.
قطبی از سه اردوی تدارکاتی در کشورهای مختلف خبر داد و گفت: در تاریخ 16 مرداد تیم ملی اولین تمرین خود را با حضور 25 بازیکن پیگیری می کند. در تاریخ 18 مرداد به بوسنی جهت برگزاری دیدار تدارکاتی سفر خواهد کرد.
وی افزود: رقابت با تیم بوسنی که از تیم های خوب اروپایی بوده و در گروه اسپانیا برای حضور در جام جهانی تلاش می کند می تواند برای تیم ایران مفید باشد. چرا که تیم ملی ایران در رقابت با تیم های مختلف می تواند شرایط حضوری پرقدرت در مسابقات جام ملتها موفق ظاهر شود. بعد از آن تیم ملی در کشور بحرین به این تیم عربی به رقابت می پردازد و پس از آن رقابتی دوستانه با تیم ازبکستان را پیش روی خود دارد. اگر هدفمان موفقیت در مسابقات جام ملتهای آسیاست باید در 3 دیدار فوق شرایط فنی و تمرینی خوبی را مهیا کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان ساخت: قرار است تا با مربیان لیگ برتر و دسته یک نشستی را برگزار کرده و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم. امیدوارم برنامه های تیم ملی با مسابقات لیگ برتر تداخل پیدا نکند و تیم ها درکنار بازیکنان تیم ملی به دور از هر گونه حاشیه و استرسی به مسابقات و تمرینات خود بپردازند.
قطبی در خصوص انتخاب تیم ها برای برگزار دیدار تدارکاتی گفت: تاریخ هایی که کشورها ی آسیایی و اروپایی برای برگزاری مسابقات خود در نظر گرفته اند را بررسی کرده و هدفمان این است که بتوانیم با تیم های مطرحی به رقابت بپردازیم. در واقع فدراسیون و تیم ملی بزرگسالان با تمام توانایی خود قصد دارد تا حضوری به یاد ماندنی را در مسابقات جام ملتهای آسیا از خود به جای گذارد.
قطبی بر همه تیمهای ملی نظارت می کند
رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان از نظارت افشین قطبی بر تیم های پایه رده های مختلف سنی ای فدراسیون خبر داد.
علی کفاشیان در مشهد ضمن بیان این مطلب افزود: فدراسیون فوتبال از منشور اخلاقی ارائه شده حمایت می کند. در خواست ما این است که منشور اخلاقی علاوه بر فوتبال در سایر رشته های ورزشی مانند فوتسال نیز اجرا شود.ضمن اینکه از رسانه های جمعی نیز تقاضا می شود، مربیان و بازیکنان با اخلاق و جامعه فوتبالی را به مردم معرفی کنند.
وی تصریح کرد: منشور اخلاقی شامل رعایت مسائل اخلاقی و رفتاری و فنی در مستطیل سبز و جامعه فوتبالی ایران است و ابتدا باید این منشور به صورت صحیح تعریف شود، ضمن اینکه اگر خلافی در فوتبال صورت می گیرد، تذکر داده شود و در صورت ادامه یافتن آن محدودیت در نظر گرفته شود.
رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان همچنین روز یکشنبه و پس از نشست با افشین قطبی در مورد برنامه های این فدراسیون برای تیم ملی خاطر نشان کرد: فدراسیون برنامه های تیم های ملی را تصویب کرده و به صورت کامل اجرا خواهد کرد.
وی بیان کرد: با تصویب آئین نامه کمیته فنی و انتخاب نفرات سعی خواهیم کرد تیم ملی را از لحاظ فنی در شرایط ایده آلی قرار دهیم. با توجه به برنامه های تدارکاتی و اردوهای مختلف و حمایتی که فدراسیون از تیم ملی در دستور کاری خود قرار داده انتظار داریم که در مسابقات جام ملتهای آسیا نتایج مطلوبی را کسب کرده و کارنامه موفقی را از خود به جای گذاریم.
کفاشیان افزود: از قطبی خواسته ایم در آینده با ارائه واجرای برنامه های منسجم و قوی شرایط خوبی را برای حضور در مسابقات پیش رو و در نهایت جام جهانی فراهم کند. در واقع بالا بردن بار فنی تیم از هرلحاظ بر عهده سرمربی تیم ملی بوده و امیدوار هستیم به اهداف خود برسیم.
وی افزود: قرار شده تا سرمربی تیم ملی نظارت کلی بر تیم های جوانان، نوجوانان و امید داشته باشد و باهدایت تیم ها، تیم ملی قوی و بدون حاشیه ای را به وجود آورد تا درمیادین مختلف پیروز باشیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: