با توسعه میدان‌ها و بازسازی چاه‌های نفت

خوزستان نفتی‌تر می‌شود

اهواز -‌ خبرنگار جام‌جم: با اجرای کار بازسازی 5 حلقه چاه نفت در حوزه عملیاتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان امکان افزایش تولید نفت تا سقف 8 هزار بشکه فراهم شد. چاههای نفتی مذکور واقع در مناطق نفت خیز هفتگل و چند بخش دیگر در مسجد سلیمان است. همچنین با ابلاغ وزیر نفت، طرح توسعه 5 میدان نفتی سوسنگرد، اروند، خرمشهر، بند کرخه و مشتاق در غرب کارون آغاز شد.به این ترتیب در صورت عدم بروز مشکل در توسعه این میدان‌ها، در مجموع حدود 50 هزار بشکه به تولید نفت خام کشور افزوده می‌شود.
کد خبر: ۲۶۹۸۰۸

در برنامه بلند مدت افق 1404 برنامه ریزی شده تا تولید روزانه یک میلیون بشکه نفت در غرب کارون عملیاتی شود.

آزادگان، یادآوران دارخوین، جفیر، بند کرخه، سوسنگرد، مشتاق، خرمشهر و امید از جمله میدان‌های نفتی حوزه غرب کارون است.

چنین برنامه‌ریزی شده که در این مدت با توسعه این میدان‌ها روزانه 250 هزار بشکه نفت خام سنگین همچنین 50 هزار بشکه نفت سبک از میدان یادآوران،220 هزار بشکه نفت سبک از میدان دارخوین، 100 هزار بشکه نفت سبک و 160 هزار بشکه نفت سنگین از میدان آزادگان 50 هزار بشکه نفت سنگین از میدان جفیر (در مجموع 170هزار بشکه نفت سنگین از مجموعه میدان‌های کوچک) استحصال می‌شود.

لا‌یه های تولیدی میادین غرب کارون شامل لا‌یه های سروک با 9880 میلیون بشکه نفت در جا لا‌یه کژدمی با 1260 میلیون بشکه نفت در جا، لا‌یه گدوان با 370 میلیون بشکه نفت در جا و لا‌یه فهیان با 2332 میلیون بشکه نفت در جاست که ضریب بازیافت از این لا‌یه ها حدود 6/15 درصد توسط کارشناسان پیش بینی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها