به گزارش مهر ، دانشمندان دانشگاه توکیو با انجام آزمایشاتی درباره اثرات مثبت رایحه گلها بر روی جانداران نشان دادند که برخی از «آروماها» (مواد خوشبو) می توانند بر روی فعالیت ژنها و سلولهای خون اثر بگذارند و تاحد چشمگیری سطوح استرس را کاهش دهند.
از گذشته های دور مردم می دانستند که برخی از مواد معطر طبیعی اثرات روحی - فیزیولوژیکی، محرک، تسکین دهنده و ضدالتهابی بر روی جانوران دارند. اکنون این محققان نشان دادند که رایحه لیمو اثر ضدافسردگی دارد در حالی که سنبل کوهی حس خواب ایجاد می کند.
پژوهشگران ژاپنی برای تعدادی از موشهای صحرایی یک موقعیت استرس ایجاد کردند و سپس این موشها را در معرض رایحه «لینالول» قرار دادند. لینالول ، عامل شیمیایی مسئول رایحه موجود در بعضی از گلها ، پرتغال، انگور، انبه، لیمو و «اسطوخودوس» است.
نتایج این تحقیقات نشان داد که این ماده بر روی سلولهای خون و بیان ژنهایی که با استرس ارتباط دارند تغییراتی ایجاد می کند.
براساس گزارش تلگراف ، به این ماده در موش های مورد آزمایش منجر به کاهش جهش های حاضر در 109 ژن شد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....