2مربی سوئیسی و آلمانی در راه ایران

30رکابزن از تیم ملی خط می‌خورند

علی زنگی آبادی مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری از احتمال حضور دو مربی تخصصی از سوئیس و آلمان برای هدایت رکابزنان سرعتی و نیمه استقامت خبر داد.
کد خبر: ۲۶۵۵۴۰

به گزارش مهر ، مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری گفت: این مرحله از اردوی تیم دوچرخه سواری بزرگسالان در دو بخش سرعت و استقامت تا 27 تیرماه در بروجن پیگیری می شود. بعد از پایان این تمرینات، رکابزنان 28 تیر برای برگزاری یک مسابقه درون اردویی به تهران سفرخواهند کرد.

وی در خصوص وضعیت تیم جوانان نیز افزود: هر دو تیم سرعت و استقامت جوانان نیز تا دوشنبه در اردوی تهران حضور داشتند اما امروز برای شرکت در مسابقات تایم تریل و استقامت قهرمانی کشور به نهاوند سفر می کنند و دوباره به اردو باز می گردند.

مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون نزدیک به 60 نفر در هر دو بخش جوانان و بزرگسالان دراردوی تدارکاتی به سر می برند اما بعد از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور جوانان و مسابقات داخلی اردوی بزرگسالان نزدیک به 30 نفر از ترکیب اردونشینان خط خواهند خورد.

وی تصریح کرد: تا زمان برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در اندونزی و برپایی اردوی دو هفته ای در جاکارتا تیم ملی با ترکیبی نزدیک به 15 نفر در بزرگسالان و 14 نفر در جوانان به تمرین می پردازد.

زنگی آبادی به پیگیری حضور مربیان خارجی در راس تیم های ملی اشاره کرد و افزود: مربی فرانسوی که پیش از این برای تیم ملی سرعت مد نظر ما بود به مسابقات آسیایی نمی رسد بنابراین باید بدنبال مربی دیگری در این بخش باشیم به همین دلیل مذاکراتی را با مربیانی از سوئیس و آلمان آغاز کرده ایم.

مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری با بیان اینکه در صورت دریافت روادید این مربیان تا پایان تیرماه برای انجام مذاکرات نهایی وارد تهران خواهند شد ، گفت:«دانیل گریگور» سوئیسی و «مارکوس توماس» با ملیت آلمانی هر دو از مربیان تیم ملی سوئیس هستند و قرار است بزودی وارد ایران شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها