رازگشایی از قتل پنهان در باغ متروکه

با دستگیری 3 مرد شرور که پس از ربودن زنان و دختران و انتقال آنها به بوستانی در حاشیه تهران علاوه بر آزار و اذیت ، اموالشان را سرقت می‌کردند و با اعتراف یکی از متهمان رازگشایی در خصوص یک جنایت پنهان آغاز شد.
کد خبر: ۲۶۵۰۱۲

به گزارش جام‌جم ، به دنبال شکایت چند زن و دختر جوان در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی در ارتباط با این که پس از سوار شدن به یک خودروی مسافربر شخصی، سرنشینان خودرو در میانه راه با ایجاد رعب و وحشت و تهدید چاقو، آنها را ربوده و با انتقال به بوستان جنگلی در غرب تهران، پس از آزار و اذیت، لباس‌ها و اموال آنها را سرقت کرده و با رها کردن آنها متواری شده‌اند، موضوع این شکایت‌ها به دستور بازپرس احمد قندی‌زاده به صورت ویژه در دستورکار ماموران قرار گرفت.

با بررسی و تحقیق در این زمینه از سوی ماموران پلیس آگاهی، چند تیم عملیاتی به مدت 40 شبانه‌روز با کمین در بوستان جنگلی، 2 سرنشین خودرو را مشاهده کردند که یک دختر جوان را ربوده و به این محل منتقل کرده‌اند.

ماموران قصد دستگیری این دو متهم را داشتند که یکی از آنها با استفاده از تاریکی شب در بوستان جنگلی متواری و دیگر متهم دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

اعترافات تکان‌دهنده

قندی‌زاده، بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی در این‌باره به «جام‌جم» گفت: متهم اعتراف کرد از چندی پیش با همدستی 2 نفر از دوستانش و در پوشش حمل مسافر، زنان و دختران را سوار خودروی پیکان سفیدرنگ کرده و در میانه راه، با تهدید چاقو، آنها را به بوستان جنگلی منتقل و پس از آزار و اذیت، با سرقت اموال از جمله لباس‌ها، آنها را در تاریکی شب در این محل رها کرده و متواری می‌شدند.

این متهم در ادامه اعترافات خود گفت: گاهی اوقات نیز زنان و دختران را ربوده و به باغی در اطراف کرج منتقل و پس از آزار و اذیت، آنها را در بیابان‌های اطراف رها می‌کردیم.

بازپرس جنایی افزود: به دنبال اعترافات تکان‌دهنده متهم، ماموران جستجو برای دستگیری همدستان متهم را آغاز کردند و با شناسایی مخفیگاه آنها در یکی از شهرک‌های اقماری کرج، دستور نیابت قضایی در این ارتباط صادر شد.

قندی‌زاده اضافه کرد: با ورود ماموران به مخفیگاه یکی از متهمان، وی با مشاهده ماموران قصد داشت از بام یک خانه 3 طبقه اقدام به فرار کند که پیش از فرار، دستگیر شد.

متهم دیگر نیز وقتی خود را در محاصره پلیس دید، به سوی ماموران حمله‌ کرد که ماموران نیز با استفاده از قانون به کارگیری سلاح وی را از ناحیه پا هدف اصابت گلوله قرار داده و دستگیر کردند، با انتقال متهم مجروح به بیمارستان، تحقیق از 2 متهم دستگیرشده آغاز شد.

راز جنایات مخفی

بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی افزود: در تحقیق از یکی از متهمان که در باغ اطراف کرج سکونت داشت، وی عنوان کرد مالک باغ نیز در اعمال مجرمانه آنها مشارکت داشته است.

که بلافاصله ماموران با دستور قضایی، مالک باغ را دستگیر و تحقیق از وی را آغاز کردند.

این فرد در اظهارات خود گفت: 3 متهم دستگیرشده از افراد شرور هستند که بارها با ورود به باغ وی، او را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند و او یک بار شاهد بوده است که آنها با انتقال یک دختر جوان به داخل باغ، زمانی که با مقاومت او روبه‌رو شده‌اند، دختر جوان را به قتل رسانده و جسدش را در این محل دفن کرده‌اند و در ادامه این جنایت، شرورها وی را تهدید کرده‌اند در صورتی که موضوع را به پلیس گزارش دهد، بدون لحظه‌ای تردید او را نیز خواهند کشت.

قاضی پرونده افزود: به دنبال این اعترافات، دستور قضایی برای پیگیری و تحقیق در این زمینه صادر شد تا با اعزام یک تیم از ماموران پلیس آگاهی به محل، بررسی در خصوص این اعترافات آغاز شود.

11 شاکی

قندی‌زاده در ادامه اضافه کرد: تاکنون 11 دختر و زن جوان که سوار خودروی متهمان شده و سپس از سوی آنها ربوده شده‌اند، با مراجعه به پلیس آگاهی و دادسرای جنایی شکایت‌های خود را مطرح کرده‌اند و به دلیل ارتکاب این نوع جرم، این نگرش وجود دارد که تعداد شاکیان به مراتب بیش از کسانی است که به دادسرا مراجعه کرده‌اند.

قندی‌زاده افزود: در حال حاضر تحقیقات ویژه در این ارتباط ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها