
به گزارش مهر، محمود رضا خاوری در حاشیه مراسم افتتاحیه ساختمان اداره امور شعب بانک ملی مازندران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بانک ملی به عنوان سهامدار این کارخانجات تفاهم نامه های مورد نظر را با سرمایه گذار خارجی منعقد کرده است.
وی افزود: تا دو هفته آینده پس از اخذ مجوز از هیئت امنای حساب ذخیره ارزی عملیات اجرایی احیای این کارخانجات به عنوان مصوبه سفر هیئت دولت به مازندران آغاز می شود.
مدیر عامل بانک ملی ایران در خصوص تغییرات مدیران این بانک در روزهای آینده گفت: تغییرات اساسی در بدنه بانک ملی با حضور بنده صورت نخواهد گرفت ولی تغییراتی به حکم ضرورت اجتناب ناپذیر است.
به گفته وی، تغییرات اتوبوسی در کشور وجود ندارد.
وی در خصوص میزان مطالبات بانکی ملی از تسهیلات پرداخت شده تصریح کرد: 338 هزار میلیارد تومان کل مطالبات بانکهای کشور است که بخشی از متعلق به بانک ملی است.
خاوری در رابطه با واگذاری بانک ملی به بخش خصوصی نیز گفت: برنامه ای برای واگذاری بانک ملی به بخش خصوصی وجود ندارد و این بانک همچنان دولتی باقی خواهند ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است
مجید جلالی در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح کرد؛