روزانه ها

حادثه‌ای که بدجور به خیر گذشت!

بهمن موسوی: نمی‌دانم در کوران مسائل سیاسی جاری کشور کسی یادش هست چهارشنبه گذشته در مسیر تهران مراغه 2 قطار به هم برخوردکردند یانه. اما این حادثه که اصلا هم ساده و عادی نبود، اتفاق افتاد و تعدادی از هموطنان مجروح شدند، با این حال و متاسفانه کمتر کسی از خبرنگاران سراغی از این حادثه که به گفته شاهدان عینی می‌توانست به فاجعه‌ای تبدیل شود، گرفت. براساس اطلاعاتی که خود راه‌آهن منتشر کرده این حادثه واقعا به خیر گذشته وگرنه برخورد یک قطار مسافربری با چند واگن باری رها شده حاوی حیوانات، آن هم درون تونل، حادثه‌ای نیست که براحتی بتوان از کنارش گذشت. نکته جالب مساله هم اینجاست که حتی پس از برخورد این دو قطار در تونل ماموران مربوطه تا مدتی متوجه این حادثه نشده‌اند!
کد خبر: ۲۶۱۸۳۷

با این حال مهدی حاجیان، مدیر روابط عمومی راه‌آهن در ایمیلی که به نگارنده زده جزئیاتی از این حادثه را بازگو کرده و وعده داده است با سهل‌انگاران قاطعانه برخورد قانونی کند.

وی با اشاره به حادثه روز چهارشنبه و برخورد ناگهانی قطار مسافربری خط تهران  مراغه در محور تونل خراسانک با واگن‌های رها شده قطار باری در این محور نوشته است: این حادثه براثر برخورد ناگهانی لکوموتیو قطار مسافربری با واگن‌های رها شده قطار باری به وجود آمد. در حین برخورد به دلیل ترمز ناگهانی راننده لکوموتیو مسافربری 43 نفر از 670 مسافر این قطار دچار جراحات شدند که 7 نفر از آنان به بیمارستان تبریز و 11 نفر به بیمارستان هشترود منتقل و دیگران در ایستگاه خراسانک به طور سرپایی درمان شدند.

وی اضافه کرد: بنا بر اعلام مسوولان هیچ یک از مصدومان این حادثه در حال حاضر در بیمارستان بستری نبوده و 5 ساعت پس از مداوا تمامی مصدومان از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

حاجیان ادامه داد: پس از وقوع حادثه تمامی واگن‌های قطار مسافربری از لکوموتیو جدا و به ایستگاه راه‌آهن خراسانک منتقل و در آنجا از همه مسافران پذیرایی و تمامی وجوه بلیت مسترد شده است. همچنین ماموران فنی محور به‌‌رغم سختی کار در تونل در زمان کوتاهی نسبت به بازگشایی و انتقال واگن‌های رها شده قطار باری اقدام کردند تا تردد قطار بین‌المللی و قطار تبریز  تهران در زمان مقررخود انجام شود.

این مقام مسوول قول داده با مسببان و کسانی‌که در این حادثه سهل‌انگاری کرده‌اند، برخورد شود. بررسی‌های کارشناسی در خصوص شناسایی عواملی که به دلیل سهل‌انگاری پس از برخورد احشام و ماندن واگن‌ها متوجه موضوع نگردیده در دست بررسی است که پس از مشخص شدن موضوع، برخورد قانونی صورت می‌گیرد. ما هم در انتظار اعلام نتیجه رسیدگی‌ها و نوع مجازات سهل‌انگاران هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها