«زیبامحمد» لرستان زیباتر می‌شود

مقبره‌های مشهور به شهنشاه و زیبامحمد در جنوب و مرکز خرم‌آباد با هزینه‌هایی بالغ بر 50 میلیون و 15 میلیون تومان مرمت می‌شود.
کد خبر: ۲۵۹۵۵۱

مـعـاون حـفـظ و احـیای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان با بیان این مطلب گفت: آرامگاه مشهور به شهنشاه در 15 کیلومتری جنوب خرم‌آباد و در روستایی به نام گوشه شهنشاه واقع است.

مهندس اسدی افزود: این آرامگاه در عصر صفوی، زمان شاهوردی‌خان، آخرین اتابک لر ساخته شده و مربوط به شجاع‌الدین خورشید سرسلسله اتابکان لر (آل خورشید) است که 30 سال (حدود آخر قرن پنجم تا اویل قرن ششم هـ . ق) بر ایالات لر کوچک فرمانروایی می‌کرده است.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، مقبره زیبامحمد واقع در بـخـش مـرکزی خرم‌آباد و در روستای زیبامحمد (ممیل) واقع شده است.این بنای اسلامی، دارای یک گنبد دو پوسته است و تزئینات گچی دارد، سالیان بعد بارگاه و ایوان ورودی به آن الحاق شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها