گروه اقتصاد: بانک مرکزی، متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران، هفته منتهی به 25 اردیبهشت امسال را اعلام کرد. به گزارش بانک مرکزی، در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات، بهای پنیر غیرپاستوریزه افزایش و قیمت دیگر اقلام این گروه ثابت بود. بهای تخم‌مرغ افزایش یافت و شانه‌ای 2520 تا 3400 تومان فروش می‌رفت. در گروه برنج، بهای انواع برنج افزایش داشت.
کد خبر: ۲۵۶۷۳۳

در گروه حبوب بهای نخود، لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز ثابت بود. قیمت لپه، نخود و لوبیا چیتی نسبت به هفته قبل کاهش، ولی بهای عدس و لوبیا افزایش یافت.در گروه سبزی‌های تازه، بهای گوجه‌فرنگی و پیاز کاهش، ولی قیمت دیگر اقلام این گروه افزایش یافت. در این هفته بهای گوشت مرغ افزایش داشت. قیمت گوشت تازه گاو، گوساله و گوسفند ثابت بود.در هفته مورد بررسی، بهای روغن نباتی مایع و چای خارجی کاهش، ولی قیمت قند، شکر و روغن نباتی جامد افزایش یافت.در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه 6/5 درصد افزایش یافت و قیمت دیگر اقلام این گروه ثابت بود. بهای تخم‌مرغ معادل 2 درصد افزایش داشت.در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای وارداتی غیرتایلندی، برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 3/0 درصد، 4/4 درصد و 8/3 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب قیمت نخود، لوبیا چشم بلبلی و لوبیا قرمز ثابت بود. قیمت عدس 4/0 درصد و لوبیا سفید 3/1 درصد افزایش، ولی بهای لپه نخود 4/1 درصد و لوبیا چیتی 4/0 درصد کاهش یافت.

در این هفته، گروه میوه‌های تازه، قیمت گوجه سبز معادل 3/20 درصد کاهش، ولی بهای دیگر اقلام این گروه بین 1/2 درصد تا 2/25 درصد افزایش یافت. در گروه سبزی‌های تازه، بهای گوجه‌فرنگی معادل 6/1 درصد و پیاز 9/1 درصد کاهش، ولی بهای دیگر اقلام این گروه بین 9/0 درصد تا 1/13 درصد افزایش یافت.در این هفته قیمت گوشت و گوسفند گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود. بهای گوشت مرغ 7/9 درصد افزایش داشت.در هفته مورد گزارش، بهای چای خارجی و روغن نباتی به ترتیب معادل 2/0 درصد و 1/0 درصد کاهش، ولی قیمت روغن نباتی جامد، قند و شکر به ترتیب معادل 6/8 درصد، 3/1 درصد و 0/2 درصد افزایش یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها