کروبی در مرزن‌آباد و تنکابن:

مردم ابزار ما نباشند،عزیز ما باشند

دبیر کل حزب اعتماد ملی گفت: انتخابات پیش ‌رو یک انتخابات سرنوشت‌ساز است، توجه کنید که این انتخابات استثنایی و فوق‌العاده است و وضع خاصی دارد، پس هرچه شرکت در این انتخابات بیشتر، گسترده‌تر و پرشورتر باشد اثر مثبت بیشتری خواهد داشت.
کد خبر: ۲۵۶۴۰۴

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی کروبی در ادامه سفرهای انتخاباتی خود صبح روز دوشنبه وارد مازندران شد و در مرزن‌آباد در سخنانی اظهار کرد: باید توجه کنیم روز 22 خرداد خبرنگاران داخلی و خارجی زیادی انتخابات ریاست‌جمهوری را رصد می‌کنند. همه آن‌ها باید به این یقین برسند که مردم ما این‌بار با حساسیت بیشتری پای صندوق‌های رای حضور پیدا کرده‌اند و تلقی دنیا هم ایجاد حساسیت در مردم برای انتخابات دهم ریاست جمهوری باشد.

وی با بیان این‌که " اراده و انگیزه مردم برای شرکت در انتخابات باید در پای صندوق‌های رای متجلی شود" یادآور شد: اگر به یاری خدا مردم مرا پذیرفتند و مدیر اجرایی کشور شدم، سعی خواهم کرد هر آن‌چه دست مردم را بازتر می‌کند و توان،‌ فعالیت و قدرت مانور بیشتری به مردم می‌دهد، انجام بدهم.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در پایان خاطرنشان کرد:‌ این‌که همه‌ اقشار مردم و گرایش‌های مختلف در انتخابات حاضر می‌شوند از نعمت‌های خوب در جمهوری اسلامی است.

قهر در انتخابات نتیجه ندارد

کروبی در تنکابن هم در سخنانی گفت: سفارش برادرانه‌ من به همه‌ شما هموطنان این است که تا این 10 روز باقی مانده تا انتخابات نظرات مختلف و حرف‌های کاندیداها را گوش دهید و بعد انتخاب کنید، در این صورت هم اطلاعات‌تان بیشتر می‌شود و هم تصمیم‌گیری برای رای دادن راحت‌تر؛ پس از این فرصت‌ها استفاده کنید.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری دهم در مسجد جامع تنکابن یادآور شد: این که اکنون ما وارد میدان مبارزه‌ انتخابات شده‌ایم فرصتی است که شما مردم و البته انقلاب اسلامی آن را برای ما ایجاد کرده‌اید.
وی اظهار داشت: مشارکت گسترده در انتخابات نشان از شعور و بلوغ سیاسی ملت ایران است و مردم همواره در طول انقلاب به آرمانهای انقلاب ادای دین کرده اند.

کروبی خاطرنشان کرد: برای توسعه کشور باید به شور و مشورت اهمیت داده شود و این کار موجب نتیجه و پیامدهای مثبت می شود و باید به آن احترام گذاشت.

وی بیان داشت: قهر در انتخابات نتیجه ندارد و همه باید پرشور و یکدل در تعیین سرنوشت خود مشارکت کنیم.

مردم ابزار ما نباشند و برایمان عزیز باشند

کروبی با بیان این که نشاط و شادابی شما مردم و پشتوانه‌ی مردمی به هر خدمتگزاری روحیه می‌دهد، یادآور شد: باید یاد و قدردانی کرد از فداکاری رزمندگان، ایثارگران و پدر و مادرهایی که این فرزندان را بزرگ کردند و به جبهه فرستادند، از جمله من یاد شهید شیرودی، شهید خلعتبری و همچنین چهره‌های ملی و مردمی مثل مرحوم فلسفی و شاعر بزرگوار هراتی را که به فرهنگ و ادبیات کشورمان خدمت کرده‌اند گرامی می‌دارم.

دبیرکل حزب اعتماد ملی با تاکید بر لزوم رونق صنعت گردشگری و گل و گیاه در استان مازندران خاطرنشان کرد: چنانچه مردم مسئولیت را به من واگذار کردند سعی خواهم کرد هر منطقه‌ای را به جایگاه واقعی خودش برسانم. من این‌ها را برای تبلیغات نمی‌گویم؛ این‌ها حرف‌های دل من است.

وی با اشاره به سابقه‌ تاریخی منطقه‌ مازندران و فرهنگ و تمدن این منطقه اضافه کرد: باید یاد کرد از حماسه‌هایی که شما و فرزندان‌تان انجام دادید. قطعا آیندگان افتخار می‌کنند که کشور ما روزی مورد تهاجم بیگانگان قرار گرفته اما پدرانشان فداکاری کردند و نگذاشتند یک وجب از این سرزمین به دست بیگانگان بیفتد.

کروبی همچنین با بیان این که شخصا موافق استان شدن غرب مازندران است ولی آن را به کار کارشناسی واگذار می‌کند، اضافه کرد: یکی از معضلات مهم ما و تقریبا اولین مشکل ما بیکاری است. من معتقدم باید برای حل این مساله سرمایه‌گذاری کرد، میدان رقابت را به وجود آورد و بخش خصوصی و صنعت گردشگری را فعال کرد.

کروبی در پایان با توصیه مردم به حضور در پای صندوق‌های رای در روز 22 خرداد به سخنی از امیرالمومنین (ع) در توصیه به مالک اشتر اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین (ع) به مالک می‌گوید دلت مملو از عشق و دوستی به مردم باشد. ما هم باید توجه داشته باشیم که مردم ابزار ما نباشند و برایمان عزیز باشند. متاسفانه این مساله آسیب دیده و گاهی مردم، گاهی هم اسلام هیزم ما شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها