با شعار رادیو برای همه و در همه جا

جشنواره رادیو آغاز به کار کرد

مراسم آغاز به کار دهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و دومین اجلاس سراسری صدا، صبح دیروز با حضور محمدحسین صوفی (معاون صدا)‌، حسن خجسته (قائم‌مقام‌) ABU ، دیوید استلی (دبیرکل ABU اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه)‌ و اسفندیار رحیم مشایی (رئیس سازمان میراث فرهنگی)‌ در سالن همایش‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
کد خبر: ۲۵۳۵۰۷

مسعود احمدی، دبیر دهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و دومین اجلاس جهانی صدا در این مراسم افزود: جشنواره دهم با شعار «رادیو برای همه، در همه جا» و اجلاس دوم سعی دارد در محیطی صمیمی هم برترین‌های خود را معرفی کند و هم برنامه‌سازان و اندیشمندان رسانه در 2 روز فشرده کاری در 7 نشست تخصصی و 4 کارگروه برنامه‌سازی، مباحث جدید و مورد نیاز رادیو را مطرح کنند.

مسعود احمدی ابراز امیدواری کرد: کارشناسان و دست‌اندرکاران رادیو با بهره‌گیری از زمان و فضای مناسب، آرام و مجهز مرکز همایش‌های صدا و سیما از برنامه‌های علمی جشنواره دهم و اجلاس دوم استفاده کافی ببرند.

در ادامه مراسم، دیوید استلی (دبیرکل ABU و اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه)‌ ضمن تشکر از زحمت‌های حسن خجسته (معاون صدای پیشین و قائم‌مقام (ABU) برای راه‌اندازی و تاسیس این اجلاس، عنوان کرد، ما سال گذشته، نیاز چنین اجلاسی را دیدیم و به این نتیجه رسیدیم که چنین اجلاسی در ایران راه‌اندازی شود که این اجلاس همپای اجلاس بین‌المللی غربی آسیا و حتی فراتر از آن است.

استلی گفت: این اجلاس محلی است برای برنامه‌سازان و پژوهشگران تا با صرفه‌جویی در وقت و هزینه، از تبادل ارتباطات و همفکری هنرمندان در سراسر جهان بهره‌مند شوند.

دبیرکل ABU در ادامه گفت: امروز فناوری پیشرفته کار رادیو را آسان کرده است و آن را به عنوان یک رسانه پویا همچنان در بین رسانه‌های دیگر در عرصه رقابت نگه داشته است. در بخش دیگری از مراسم، رئیس سازمان میراث فرهنگی نیز ضمن خیرمقدم به مهمانان عنوان کرد، رادیو رسانه‌ای ماندگار و بی‌بدیل است که هرگز نمی‌میرد و در آینده امکان توسعه نقش رسانه رادیو بیش از سایر رسانه‌هاست.

رحیم‌مشایی در ادامه تصریح کرد که خود نیز یک رادیویی است و چندی پیش به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ رادیو همکار خیلی از دوستان حاضر بوده است. او ادامه داد: رادیو هنوز از تمام ظرفیت‌های خود استفاده نکرده و ضمنا بسیاری از برنامه‌هایی که از شبکه‌های مختلف تلویزیونی پخش می‌شود، ظرفیت رادیویی شدن دارند.

افزایش شبکه های رادیویی

محمدحسین صوفی، معاون صدای جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بین‌المللی رادیو گفت: انتخابات ریاست جمهوری، یکی از مهم‌ترین عرصه‌های حضور مردم در صحنه، برای صیانت از استقلال و آزادی و حضور مردم پای صندوق‌های رای، شرنگ ناامیدی بر کام دشمن و بدخواهان خواهد بود.

وی با تاکید بر این که صیانت از جمهوری اسلامی با حضور گسترده مردم در انتخابات، یک بار دیگر رقم خواهد خورد، افزود: ملت بزرگ ایران با حضور گسترده خویش بار دیگر باور دینی، انقلابی و سیاسی خود را نشان خواهد داد.

معاون صدای جمهوری اسلامی ایران، با تصریح بر وظایف ذاتی رادیو درباره اطلاع‌رسانی شفاف اضافه کرد: رادیو بر حسب وظایف ذاتی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و تاکیدات ریاست محترم سازمان، از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی جامعی برای تولید و پخش برنامه‌های ویژه این مناسبت انجام داده است.

صوفی اظهار کرد: تاکنون حجم معتنابهی از برنامه‌های تبیین‌کننده، تحلیلی و انگیزاننده در رادیو تولید و پخش شده است. ایجاد کانال‌های بیشتر می‌تواند رادیو را در برابر تهدیدات محیطی مقاوم‌تر سازد و بر همین اساس، صدای جمهوری اسلامی به افزایش شبکه‌های رادیویی اقدام کرده است.

گرد لئونارد از مهمانان ویژه آلمانی و مدرس و محقق رادیو نیز در بخش پایانی مراسم برای ترسیم تلفیق علم و فناوری و رسانه و پیشرفت چشمگیر رسانه در پنجساله اخیر به برخی زنجیره‌های الکترونیکی در فرایند شکل‌گیری رسانه برتر و دیجیتال اشاره کرد و گفت: در آینده نزدیک و با تجهیزات پیشرفته، رادیو را بهتر و بیشتر در کنار خود خواهیم دید و بزودی صاحب بیش از 5 میلیون شبکه رادیویی می‌شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها