در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: ارزش تغذیهای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه آن استفاده میشود. این ماده غذایی غنی از نشاسته است. از نظر عناصر معدنی بخصوص آهن و روی بسیار غنی است. 100 گرم ماکارونی معادل 100 گرم گندم، 250 کالری دارد.
وی گفت: کیفیت آرد مصرفی در بالا بردن کیفیت ماکارونی بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از املاح و ویتامینها در فرآیند تولید ماکارونی از دست میرود و با غنی کردن آرد ماکارونی، میزان املاح ازدسترفته جبران میکند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: در زمان پخت ماکارونی، اتفاقهایی رخ میدهد که سبب بالا رفتن قند خون اندیس گلایسمی میشود. بالا رفتن اندیس گلایسمی، نشانه بالا رفتن قند خون است، بنابراین ماکارونی برای بیماران دیابتی مناسب نیست.
صفوی گفت: در ماکارونی املاحی مانند روی، کلسیم و فسفر وجود دارد. برای تهیه ماکارونی باید از آرد با کیفیت بالا استفاده کرد. ماکارونی حاوی ویتامینهای گروهB است که موجب آرامش بدن میشود، تسکیندهنده است و بر روح و روان افراد اثر مثبت دارد. به دلیل داشتن کلسیم و روی میتواند برای کسانی که کمخون هستند، مفید باشد. کسانی که مشکلات کمبود روی دارند نیز میتوانند از این غذا استفاده کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه