رئیس سازمان فضایی کشور خبر داد

راه اندازی آزمایشگاههای فضایی

دکتر رضا تقی پور رئیس سازمان فضایی کشور از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای فضایی در کشور خبر داد و گفت: آزمایشگاههای فضایی در راستای طراحی و ساخت ماهواره و سفینه های فضایی در سه سطح ملی ، صنعتی و دانشگاهی راه اندازی و تجهیز می شوند.
کد خبر: ۲۴۸۲۸۴

 رئیس سازمان فضایی کشور در گفتگو با مهر با بیان اینکه این آزمایشگاهها در سه سطح برنامه ریزی شده است، گفت: بر اساس برنامه ریزی‌ها طراحی این آزمایشگاهها در دستور کار قرار گرفته است.

وی به سطوح برنامه ریزی اشاره کرد و گفت: یکی از سطوح آزمایشگاه ملی است که بیشتر برای آزمایشهای نهایی و اعمال استانداردها تجهیز می شود. این سطح از آزمایشگاهها در اختیار سازمان فضایی است که مطالعات اولیه و طراحی و مکان یابی آن انجام شده است و در حال حاضر در حال تهیه تجهیزات هستیم. بعضی از تجهیزات در داخل کشور با همکاری دانشگاهها طراحی و ساخته شده است.

تقی پور سطح دوم را آزمایشگاههای صنعتی دانست و اظهار داشت: این آزمایشگاهها در کنار مراکز تحقیقاتی پیش بینی شده است.

وی آزمایشگاههای عمومی و دانشگاهی را سطح سوم نام برد و گفت: کار تجهیز و راه اندازی این آزمایشگاهها در اکثر دانشگاهها شروع شده است. این آزمایشگاهها در دانشگاههایی که پروژه ها و فعالیتهای دانشجویی در زمینه ماهواره دارند، راه اندازی می شود.

رئیس سازمان فضایی تاکید کرد: آزمایشگاههای نرم افزار، EMI ، EMC و آزمایشگاه مربوط به اندازه گیری مشخصات عملکردی ماهواره ها که به آنها Flat Sat گفته می شود و آزمایشگاههای شبیه سازی برای طراحی و ساخت ماهواره از جمله این آزمایشگاهها است که در حال حاضر در برخی از دانشگاهها راه اندازی شده و روز به روز در حال توسعه است.

وی ابراز امیدواری کرد با ساخت و تجهیز این آزمایشگاهها کار آزمایشگاهی و اعمال استانداردهای لازم برای سفینه های فضایی در داخل کشور انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها