حادثه در جهان

مرد چینی با قورت دادن قیچی 10 سانتی زنده ماند

ایسنا: پزشکان چینی موفق شدند، یک مرد چینی را که به صورت تصادفی یک قیچی کوچک را قورت داده بود، از خطر مرگ نجات دهند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی تلگراف، «لین کونگ»، مرد 27 ساله چینی که به دلیل گیر کردن یک قیچی ناخن‌گیری در گلویش به بیمارستان مرکزی هنگ‌کنگ منتقل شده بود، با تلاش پزشکان نجات یافت. این مرد جوان در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی چین یادآور شد: هنگامی که در حال تمیز کردن دندان‌های جلویی‌ام با این قیچی بودم، به یک باره قیچی به داخل گلویم پرید.
کد خبر: ۲۴۳۴۰۷

پزشک جراح این مرد در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی چین تصریح کرد: هنگامی که اورژانس این مرد جوان را به بیمارستان منتقل کرد، او اصلا قادر به تنفس نبود و ما امید خود را از نجات جان وی از دست داده بودیم. با این حال توانستیم در یک عمل 3 ساعته قیچی 10 سانتی‌متری را از گلوی وی خارج کنیم.

محاکمه مرد ایتالیایی به اتهام 25 سال تجاوز به دخترش

اسکای نیوز: مرد ایتالیایی که به آزار و اذیت دخترش متهم است، محاکمه می‌شود.

این مرد ایتالیایی دختر خود را به مدت 25 سال مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده است. مایکل مونگلی علاوه بر این به اتهام محبوس کردن طولانی مدت دخترش در دادگاه حاضر می‌شود. پرونده وی شبیه جوزف فریتزل، مرد اتریشی است که پرونده تجاوز به دخترش چندی پیش فاش شد و جنجال زیادی به‌وجود آورد. این دیو زیرزمینی سال‌ها دخترش را در زیرزمین خانه‌اش نگاه داشته بود و از رابطه غیراخلاقی با دخترش چند فرزند داشت.

مایکل مونگلی 64 ساله و گیوسیپه، پسر 41 ساله وی، در این پرونده همدست هستند. آزار و اذیت جنسی دختر این خانواده که هم‌اکنون زنی 34 ساله است در 9 سالگی آغاز شد. وی در اتاقی تاریک و بدون برق و در شرایط بسیار بدی زندانی بود. مایکل مونگلی به تجاوز به دیگر دخترش نیز متهم است و گفته می‌شود فرزند اول وی به پدرش تعلق دارد. وکیل این مرد ایتالیایی می‌گوید او فاقد توانایی جنسی است و همه اتهامات مطرح شده برضد وی بی اساس است. همسر و خانواده وی نیز از او حمایت می‌کنند. گیوسیپه، پسر این مرد ایتالیایی، به سوءاستفاده از دختران خودش نیز متهم است که هم‌اکنون 6، 8، 12و 20 ساله هستند.

در فرانسه
سگ‌ها دختر بچه 6 ساله را خوردند

فارس: سگ‌ها یک دختر بچه 6 ساله را در منطقه‌ای در شمال شرق فرانسه دریدند. ماموران پلیس جستجو برای یافتن این کودک را در اطراف خانه‌اش آغاز کردند و جسد این دختر بچه را در محوطه سگ‌های بزرگ در حالی‌که وی را دریده بودند، پیدا کردند.

مادر این دختر بچه به علت شوک ناشی از این حادثه در بیمارستان بستری شده است. سگ‌های این محوطه نیز به یک مرکز دامپزشکی انتقال یافتند.

دزد 7 ساله، در آلمان

پایگاه پلیس: کوچک‌ترین دزد برلین 7 سال دارد. گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس به نقل از روزنامه بیلد حاکی است، یک کودک 7 ساله آلمانی با سرقت یک دستگاه تلفن همراه کوچک‌ترین دزد برلین لقب گرفت.

براساس این گزارش، این کودک آلمانی که 60 کیلوگرم وزن دارد، تلفن همراه یک دختر جوان 17ساله را ربوده است.

به نظر می‌رسد این دزد کم و سن و سال آلمانی از چاقی خود برای دزدی کمک گرفته است. گفتنی است، این دزد کوچک سرانجام از این اقدام خود ابراز پشیمانی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها