اوباما اعلام کرد:

پاکستان ، مرکز جنگ علیه القاعده

رییس‌جمهور آمریکا در جریان اعلام استراتژی جدید کاخ سفید مبنی بر اعزام هزاران سرباز و تخصیص میلیارد‌ها دلار دیگر برای جنگ در افغانستان ، پاکستان را مرکز جنگ علیه القاعده معرفی کرد.
کد خبر: ۲۴۲۷۰۱

به گزارش ایسنا ، باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا متعهد شد که گروه اسامه بن لادن، رهبر القاعده را متوقف کند و شکست دهد.

وی اظهار داشت: القاعده در حال طرح‌ریزی حملات خونین جدید علیه آمریکا هفت سال پس از حملات 11 سپتامبر 2001 است.

اوباما تصریح کرد که وی 4000 سرباز را در وهله‌ی اول طرح افزایش 17 هزار سرباز به افغانستان اعزام می کند، بودجه این جنگ را سه برابر کرده و آن را به 75 میلیارد دلار ظرف پنج سال می رساند و برای برقراری ارتباط با عناصر میانه روی طالبان تلاش خواهد کرد.

وی طی یک سخنرانی تلویزیونی اظهار داشت: در چندین ارزیابی‌ اطلاعاتی هشدار داده شده که القاعده از پناهگاه‌های خود در پاکستان به طور فعال در حال طرح‌ریزی حملات علیه آمریکا است.

رییس‌جمهور آمریکا ضمن اعلام نتایج 60 روز بررسی و بازبینی خاطرنشان کرد: ما هدف مشخص و متمرکزی داریم و آن متوقف کردن ، برچیدن و شکست دادن القاعده در پاکستان و افغانستان و جلوگیری از بازگشت آنها به این دو کشور در آینده است.

اوباما تصریح کرد: از این راهکار درست‌تر و منطقی ‌تر وجود ندارد و به آن دسته از تروریست ‌هایی که مخالف ما هستند ، می‌گویم که ما آنها را شکست خواهیم داد. اشتباه نکنید ، القاعده و افراطیون یک غده سرطانی هستند که خطر آنها پاکستان را از درون تهدید می‌کند. پاکستان باید تعهد خود به از بین بردن افراط گرایی در خاک خود را نشان دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها